CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

12 Nisan 2009 Pazar

yeşil sahalarda çirkin hareketler.

lasombra ve redhead tarafından çapraz mim ateşine tutulmuş bulunmaktayım. uykulu uykulu yazı yazcam ama dur bakalım. blogda ne istemem?
- derim ki parıl parıl rengarenk blog yapmayın. beyaz arkaplana fosforlu yeşiller turkuazlar sarılar marılar koyuyosunuz gözüm sikiliyo affedersin.
- sonra açar açmaz korkutan ve 50 tane pencere içinde olum nerden geliyo ya bu müzik alalaa çıldırcam diye son ses müzik çalan pencereyi aratan şeyler yapmayın. siz koyun biz play'e basalım. zira teker teker okuyoruz blogları, hepimiz insanız.
- günlük maiyetinde bişey tamam ama, yürüdüğü yolları bile anlatan blogırlar beni yoruyo. güzel bi gün geçirmiştir, mutludur, ama şimdi sevgilisiyle buluşmaya hangi dükkanların önünden geçerek gittiğini anlatan blogırlar direkt alt + f4. sevdiğim bloglar da arasıra böyle yazıyo, o bloglarla da soğuyorum gayet. insanların saniyesi saniyesine neler yaşadığını değil, daha çok ne hissettiklerini okumayı seviyorum.
- çok saçma ama çok net bişey dicem, 150 200'den fazla izleyicisi olan bloglara şüpheyle yaklaşıyorum. çok da sevemiyorum, kimi zaman çok güzel yazmalarına rağmen. 200 ne olm. insanın nasıl sıçtığını veya sevgilisiyle neler yaptığını 200 tane insanın bilmesi çok garip. garip ötesinde, saçma. bu önermem çürütülebilir gerçi ama ben öyle hissediyorum acun bey. kutu benim kutum.
- kompleksleri olanlar yensin de gelsin.
- orjinal yazılım kullanmanın avantajını yaşayın, taklitçi olmayın. zira sıça sıça gülüyorum yakalarsam.
- bişeyi bilmeyip de çok iddialı ve bilimsel açıklama yaparmışcasına kesin konuşanlara da kafa atasım geliyo eğer doğrusunu biliyosam. en azından tahmin et, bence böyle falan de bişiler yap bi yerden kıvır.
bu kadar.
bi entry daha yazasım var ama uykum var. adios.

2 cokguzel bir sayidir.:

tarcinrengi dedi ki...

alındım.
falan.

tyler dördın dedi ki...

kızım sana söyledim gelinim sen anla. :F