CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

24 Şubat 2011 Perşembe

Mikroblog, sosyal medya, bookmark paylasim gibi terimler ucusuyo ya havada. Bir anlam veremiyorum, cehaletime verin. Kategorizasyonunuzu sikeyim. Of, cok zorlandim yazarken.

13 Şubat 2011 Pazar

Koku, baska bir sey. Ote.

12 Şubat 2011 Cumartesi

Okul basladi. Evet o, hani uzamisti falan. Sonra sen uyudun. Cok guzel okul. Tam anlayamiyorum ama bi'seyler degisti galiba okulda. Ben soyleyeyim ne degistigini, %60-70 ihtimalle uzayacaginin farkina varmamin verdigi got korkusuyla okulu sevmeye calisiyorum. Defter falan aldim, o derece. Stabilo koleksiyonum var. Faber tombul kullaniyorum liseden beri. Seviyorum boyle balik etli, ele geli.. Neyse, tovbe tovbe.


Derslerim cok guzel. Cok agir. Hepsi ayri ayri sikecek beni ama cok seviyorum onlari. Derslere falan gidiyorum. Donemdaslarimdan 80-90 kredi bitiren var. Yani seneye mezun oluyor. Onlari kiskanmiyorum, cunku onlar daha zeki benden. Cok caliskanlar bi de. Yalana bak yalana.


Evet evet, o uyuz olunan, not isteyen de verilmeyen, sorular soran, sinav zamani yakinlasan o itin ta kendisiyim. Yapacak bisey yok. Sorumluluk sahibi olamadim yalaninin arkasina siginmiyorum, cunku sorumluluk ne amina koyayim ya, yasli yasli konusmalar. Gencsiniz lan siz. Disarda hayat var. Okula gidiyorsun imza atiyorsun, sonra eve gidip otuzbir cekiyorsun hala bana 'sen yok muydun ya, tuh kotu olmus' diye kustah kustah. Neyse cok kizdim sana, simdi bi' bira icip sakinlesecegim. 10'a kadar sayiyorum, siktir git.


Bi de galiba garip seyler oluyor bana. Ne oldugunu soylemem. Garip dediysem, fakir anlaminda. Fakir dediysem fake anlaminda. BANA FAKE DEMEYIN.

6 Şubat 2011 Pazar

Biriyle once Halep'e, sonra da Beyrut'a gitmek istiyorum. Ama kim oldugunu hayatta soylemem. Donerken de, denizden doneriz, Gokova'ya ugrariz. Bi' saniye, bakkal geldi.

5 Şubat 2011 Cumartesi

Paramparca olunan anlar vardir hani. Heh iste, ben hic paramparca olmadim. Olamadim. Oldurmadilar. Sezgilerim gercek, dogrularim yalan, inanclarim bos ciktigi icin. Perde kapandigi, oyun bittigi icin. Birden oturdugum koltugun, alkislayan insanlarin, hepsinin gercek disi bir senaryodan ibaret oldugunu ispatlarcasina selam duran yazarin farkina vardigim icin. Ben hic paramparca olmadim. Tek parca olamadim ki amina koyayim, kirintidan ekmek olur mu?


Inanclarin inanclarimin, yuzde biri kadar olsaydi, seni yuzde doksan dokuz sevebilirdim.

2 Şubat 2011 Çarşamba

Mjbs Mjbs.


http://listen.grooveshark.com/s/Tigress/2mKSr?src=5

1 Şubat 2011 Salı

Hasiktir ordan.


Senin agzini yuzunu sikerim.

Az once en sevdigim iki kufuru dinlediniz.