CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

30 Aralık 2010 Perşembe

sifirnoktaiki.

Dun aksam harika bir oyun izledim. Tavsiye uzerine gittim, tesadufen tavsiye sahibi cicegim ile de ayni oyuna gittim sanirim. Bazi Sesler, Joe Penhall'in bir oyunu. Asil nokta oyunun muhtesemligi degil, oyunculuk performansi, ve in-yer-face adi verilen nispeten bu ulkede yeni bir tiyatro akiminin bir temsilcisi olmasi. Zira bu oyun, klasik tiyatro anlayisiyla oynansaydi, oyuncular bu kadar cesur, bu kadar 'karsi', bu kadar kendine guvenen insanlar olmasaydi, hic bir tadi olamazdi, hikaye havada kalir, oldukca yapay bir sey seyrederdik. Of.

Yazacak cok seyim var, zira dun gece cok guzeldi. Ama yazdiklarim kadar olsaydi hayatimda birseyler, cok daha cirkin bir adam olurdum.

Yilbasi hediyem, 'o' gece olsun. Zira yilbasina cok bombastik bir planim yok, oyle cikayim gezeyim bulusayim falan. Klasik ev partisi iste. Hem ucuz oluyo, mesela gitsem BronxPi'ye gitmek isterdim yarin. Baktim, 15 lira giris. 15 lira'ya dun gece muhtesem bir sahne sanati izledim lan ben. Neye gircekmisim, kalsin, sizin olsun. Ya aslinda o kadar pahali da degil, yani bi yerde caydirici bir yonu oldugunu dusunuyorum bu fiyatin, yarin av pesinde, Taksim'de dolasacak cuk sayisini dusununce. Bilmiyorum lan, gideriz belki, bakariz.

2 cokguzel bir sayidir.:

Jove dedi ki...

ben de uzun zamandır gitmiyodum tiyatroya. -utanarak soyledım bunu-
işte en son 1 ay once mı ne gıttım.o cıvarda.onda da allak bullak oldum çıktım.senın dediğin gibi oyunculuk bı harıkaydı,aslında konu da guzeldi ama bı garıplık vardı.bıtınce noldu sımdı lan? dedim.-bunu da uzulerek soyledım.- neyse işte ben konudan saptım ya.

yılbaşı geçti bitti daha neyın yorumunu yapıyosam.

tyler dördın dedi ki...

Seneye gorusuruz o zaman, kehkehkeh.