CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

30 Aralık 2010 Perşembe

1102.

- Toplum icinde, nerede iki erkek, nerede iki kadin zitlasmasi goreyim, zevkten 4 kose oluyorum. Gercekten 4. Bildigin kare surat boyle. Simdi boyle is dunyasinda, ne bileyim okullarda, sokakta, yakin arkadaslarinin sevgililerinde, eski sevgililerde, iki tane yakin arkadasin yanina gelen ucuncu az yakin arkadaslar falan filan. Bu gibi durumlarda, kadinlar kadinlari, erkekler de erkekleri cekemiyor ya, bayiliyorum. Nerede boyle atraksiyon goreyim, patlamis misirimi alayip izleyesim geliyor serefsizim. National Geographic'teki hayvanlar gibi. Sonra insanlarin fazla onemsendigini, onun ilgi cekici, farkli bir varlik olmasindan cok, buyuk cogunlugunun hayvani icgudulerinin esiri oldugunu goruyorum. Hosuma gidiyor. Kendim de, ne zaman hayvani davransam, sonradan kendime kiziyorum, ulan ne pis adammisim diye kendime gulup geciyorum.

- 2010 iyiydi lan, iki bin on. cok duz boyle, simetrik, net. yani mesela 2000'i dusunun simdi bi, sonra 2001 geldi. ne kadar sikten, ne kadar boktan bir yil lan 2001. nasil uzulmustur kim bilir ulan nasi 2000 olamadik, nerde yanlis yaptim, allahim beni bu acidan kurtar diye hayiflanmistir bence. halbuse 2002 oyle mi, adam ambigram bi kere, forsu var. oyle de cevir boyle de cevir, egilip bukulmuyo. simdi gelelim 2011'e. boyle bir uzgun, boyle bir yasli. nasi desem cok garip. Hic iddaasi yok. 2012 oyle degil ama, Nostradamus, kiyamet falan bir sekilde pacayi siyiracak. Ben de kafayi siyirdim sanirim. Bays.

4 cokguzel bir sayidir.:

Jove dedi ki...

ikinci paragrafa aşırı mı tepkı verdım bılmıyorum ama yazıyı okumamın uzerınden bı kaç dakıka geçmiş olmasına rağmen hala okurken gulduğum gibi gülüyorum
ahahahaha
neyse ben dığer okumadığım yazılarını da okuyayım.
bays.

tyler dördın dedi ki...

Birinci paragrafin sucu ne? isimli dizi cektigimi dusun.

Jove dedi ki...

o iç hesaplaşma olduğu için karışmak istemedim.

tyler dördın dedi ki...

Ic hesaplasmam: Topluyorum, cikariyorum, carpiyorum, boluyorum. Sonuc yine 3.14. Ne sayiymis arkadas.