CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

29 Ağustos 2010 Pazar

hayatta nerede bir loser goreyim, nerede evli barkli genc insan goreyim, icim burkuluyor. bu bendeki ergenlikten kalma perfect love sacmaligi nereye kadar gidecek bilmiyorum ama sanki evlilik icin cok daha fazla sey gerekiyomus gibi ne biliyim. ben mi cok romantik bohem kafasindayim, yoksa insanlar pitpit cocuk mu dogurmak istiyor anlamiyorum. yillarin klisesi olacak ama, eger bu kadar boktan bir dunyaya sifirdan, default boyle, onun fikrini almadan, bir insan daha getirmek istiyorsaniz bunun icin cok iyi bir sebebiniz olmali gibi geliyor bana. anlatabildim mi kendimi bilmiyorum. genc ve evli ciftlere hayir. bazilarina evet de olabilir. bilemiyorum.

3 cokguzel bir sayidir.:

Amélie Poulain dedi ki...

merhaba ted mosby. :)

zira benim, tabii dedi ki...

lan! heryerde görüyorum seni. resmen yaz okulundasın taksim otobüsüne yakın yerlerdesin, sırtında çantası, liselim benim. e-book aldım ben (burada hava attım.) çantaya gerek yok. ...... (burda küfür ediyorum). bu çocuğa inanmayın yazdıkları yalan (burda serzenişte bulundum). hikayeme geçiyorum.

Ayağımda kuş boklarıyla daldım salona, ayağımdaki kuş boklarını birine söylemem gerekti, çünkü sinir yavaş yavaş acıya dönüşüyor. dışarıda bağıran adama koştum zar zor odadan çıkarak, odadamdan pek çıkmıyorum zira içinden çıkılıcak gibi değil, yolda bir amfi bir de; üstünde beş ayrı, yıllardır bulaşık makinesi görmemiş bardaklar var, birde tabak çanak ayrıca yoldaki kablolar da düşürmek için delicesine yayılmışlar, odada da 18 piriz var, napıyorum lan 18 tane prizi diyeyim kendime zira size diyemiyorum çünkü bu kapalı kişisel bir günlük, havya bilgisayar lambalar birde sıcak silikon tabancasını prize taktım mı 18 priz doluyor, yıl oldu odamda 18 priz var diye hava atıcak yer arıyorum, kolay değil 18.. sıkıldım lan gidiyorum. efe.

tyler dördın dedi ki...

beni benden aldin efecan. abi arabada gordum seni resmen gecen. cok uzuldum arabanizin gitmek zorunda oldugu icin. duramazdi orda cunku. ablani da arka camdan bir siluet hesabi gordum. balik gozlerle bakti, o an fotograf gibiydi lan hersey. harunun sinyal verip her tarafi kontrol edip donmesi ve kivircik saclari falan. senin laaaan emre bu bakisin ve daha fazlasi falan filan. ya cok garipti.
o degil de madem 18 prizin var, bu ikea'daki ici gozukenlerden alalim. cok enteresan cok guzel. saatlerce izleyebilirim onu, ulan burdan simdi geciyo bilgisayara geliyo isik oluyo falan diye. cok etkileniyorum.