CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

5 Haziran 2010 Cumartesi

sabahin korunde sinava gidip, aptal saptal kelime oyunlarinin dondugu bi bilgisayar sinavindan 70 aldim. ayni seyden bahsedip kelimesi farkli falan. bi siktirin gidin amk ya. boyle sacma bisey gormedim. sonra bilgisayarla teknik resim var, CB almisim. finalim 100.quizler iyi. proje vermedim. nasi bi harfleme bu ya. sinifin AA si, 80 kusur ortalama. abi ne bu manyak mi bunlar okumayalim cok da sikimde lan. elin gotu boklu asistanini mi istersin kompleksli 40 yasindaki doktoru mu istersin. adamin ayni donem arkadaslari prof olmus bu hala doktor ya da yardimci docent.
ya ne sacma sapan insanlar var ya.
ciktim sinavdan, cimenlere uzandim. aypodu evde unutmustum. hay sikiyim dedim. plath buldum cantamda, onu okudum. boyle bi kafa guzellesti tabi, suicidal hafiften. ciktim gittim kadikoye arkadasla. amcik gibi dolasip yoruldum. sonra taksime gectik, bi iki adam daha geldi, bira ictik. uzun zamandir erkek erkege disari cikip icmemistik. ulan biz sap gittik ya, butun ciftler taksimde. nasil bir yiyis furyasi, anlatamam. insanlarin ici yaniyomus lan resmen. kiza bakiyosun eh oglana bakiyosun eh. bi seksleri eksik kaldi resmen, kucak mucak. hayir yeri geliyo biz de yapiyoruz, hep yaptik, bar koselerinde, alkol sisede durmuyo simdi. ama insanin oturdugu yerde 6 masanin 4unde yiyis donunce sapitiyo. utandik etrafi izleyemiyoruz, hep masayla ilgilendik falan. sonra bi yagmur, trafik, kalabalik. cok insan var istanbulda. gercekten cok. yani fazla. anlayamiyorum. taksimde 10 gun arka arkaya, herhangi bir dakikada tum insanlar olse, ama bu toplu katliam her gun olsa, biraz rahatlicak gibi buralar. boyle seyler planladik. iyice akilsiz kafasiz oldum.
sevdigim insanlarin cogunu goremicem bu yaz. uzaklarda herkes. bedenen veya ruhen. cok kotu bi yaz var ileride. sicak, nemli, ve yapis yapis bi bosluk. yalnizlik degil, ama anlamli gunler, anlamli zaman goremiyorum. para sikko, dersler sikko. su an olsem olunur yani. bi insanin varligi evren icin, ya da kendisi icin bi anlam ifade etmiyosa pek gerek yok onlara.

4 cokguzel bir sayidir.:

eloise vera dedi ki...

gözde ve ben de adana'da ikamet ediciğiz. hazal da orada olur diye öngördüm bi an. ağlama emre ): atla gel adana'ya.

tyler dördın dedi ki...

o ne lan aglama melis gibi :D
gelcem adana'ya insallah. gormediydik orayi da aradan cikarcam bu yaz. O DEGIL DEEEEE, KEBAP VAR KEBAAAAP :D

eloise vera dedi ki...

bici bici'yi de unutmamalı ;););););))

hazal. dedi ki...

selam.
temmuzda istanbuldayım iş buldum.
öptmby