CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

25 Şubat 2010 Perşembe

gozlem part1

bi zamanlar tivitira laf atiyodum bu blogtan. sonra iste bisiler oldu birisi bana tivitir hesabi hediye etti. hatta ben reddedince benim adima girip yazmaya falan basladi. ben de login olup guluyodum hep. sonra bi iki kelime yaziyim derken tivitlemeye basladim. haydeeee. oldu mu hic. bu kendimle celisme durumu icimde bi yuktu, itiraf ettim kurtuldum oh.

okulda adini bilmedigim ama dikkatimi ceken cok insan olmaya basladi bu aralar. kizlar ayri bi guzel erkekler ayri bi komik. mesela bi tane cocuk var iki dersimiz ortak yakin denk geliyoruz, cocukla cok fena combo espriler yapiyoruz, ama oyle boyle degil. bi tane hoca dediki yeter artik ders anlatmak istiyorum. oyle komedi. neyse iste sigara icerken falan da karsilasip iki kelime ediyoruz ama cocukla arkadas olmadik mesela, tanismadik daha.
iki tane kiz var biri hafif kizil digeri esmer, ama cok guzel insanlar vallahi billahi. boyle hirkalar mirkalar efendime diyim ayakkabilar trenckotlar falan. bi tanesiyle sabahin korunde cay sigara icerken yanyana dustuk ikimizde de aypod. ben bi ara telefonla konusmak icin cikardim, iste tekrar takana kadar falan baktim kiz bangir bangir telepopmusik dinliyo efendime soyliyim thomyorke dinliyo, beirut dinliyo falan. vallahi tam arkadaslik. komik de kiz bence. tam komik tipi var. mesela diger kiz musmula suratli.
keh keh.
ulan ne dedikodu yaptim ya. gozlemci olmak boyle bisey. yakin zamanda diger gozlemlerimi de yazicam rahatlicam. ulan bi okuyan oluyomus. okusunlar da okulda tassak malzemesi olayim.

0 cokguzel bir sayidir.: