CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

30 Ocak 2010 Cumartesi

oyle seyler.

- bayadir blog yazmiyorum, sirf blog degil gerci usengeclikten hic bir web sitesine gereken ilgiyi gostermiyorum. edit bekleyen fotograflar, odamda sagda solda buldugum cizimler yazilar. facebook'da kirk yilin basinda vidyo paylasan, bos bos dolasan duz adam oldum. yaraticiligim sifir. gerci bunun matematigimin SIFIR olmasiyla alakasi var mi bilmiyorum da, netice itibariyle ff le kaldim, baharda experienced statusunde tekrar alacagiz. bakalim.


- gecen bize misafir geldi, halida arabalarlan oynadik odamda. otoparkcilik oynadik. degnekci ben oldum, yediemin de misafir. sonra isleri gelistirip bi iki sokak kapattik halida falan. cok guzeldi cok eglendim.


- genis muzik bilgisi olan insanlari seviyorum. ortak zevk olmasi sart degil. her birini kesfedilecek yeni bir external hard disk olarak goruyorum, kehkeh. :) saka saka, iyi ki varsiniz.


- universite arkadaslarim bir grup olarak gitgide cekirdek statusu almaya basliyor. camasir makinesinin santrifuj evresinde cama yapisan tisortlar ve merkezde kalan sweat ler gibi, her gecen gun biraz daha netlesiyo insanlarin yerleri kafamda. guzel ama.


- cok kucukken babaannem bana yemek yedirmek icin bahcedeki su motoruna indiriyodu. izliyodum onu ben. salak gibi pirasalari kerevizleri karnibaharlari ve nicesini yuttum o motoru izlerken. o da oyle nalet bisey ki izletiyo kendini cok enteresandi. su motoru calismiyosa yesilyurt havuzuna -havaalani kavsaginin ordaki buyuk beyaz fiskiyeli havuz- gidiyoduk yemeklerle, onu izliyodum. caktirmadan yediriyodu bana. iste o zamanlar muhendis olmaya karar verdim. takribi 4 yasindayim.


- mesela bende bilim, teknoloji, verimlilik, pratik cozum, arge gibi muhendislik kafalari var da, su hesap kitap isini hic yapamiyorum. ama mesela gelecek donem SNT kodlu fotografcilik dersi alicam. sinema tarihi falan da alicam.
hemen panik yapmayin, ITB dersi bunlar. insan toplum bilimleri. yani genelde mehendislerin cogu etik, ekonomi, bilim ve toplum gibi dersler aliyolar da, SNT kodlu ders alicam kararliyim.


yeni kesfettigim filmleri olaylari muzikleri falan anlatcaktim ama cok uzun oldu, baska bir yaziya kismetmis. au revoir.

0 cokguzel bir sayidir.: