CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

16 Ocak 2010 Cumartesi

high and dry.

orospu gibi surtuyorum carsambadan beri. son finalim carsambaydi. muhtemelen baharda ders programimda tanidik arkadaslar olucak, ama onlari ben tam hakkiyla vermek icin biraktim yoksa gecerim yani. dedim esasi ile geceyim. boyle dort dortluk olsun dedim. DD. dort dortluk. :) baharda geceyim DD ile baska bisey istemiyorum. neyse. iste carsamba aksami evden ciktim. o gunden beri yatagimda yatmiyorum. ve bu gece de yatmicam. gunduzleri ne yapip edip babami bi sekilde goruyorum veya kredi kartindan cekiyorum, yapilan gunduz ikmalinden sonra yoluma devam ediyorum. gun dogarken uyuyup hava kararirken uyanma derecesinde kaydi artik uyku duzenim.
bu gidise bir dur dicem. bu gidise bir dur. batesmotelpro'ya sevgiler.


parasal sikintilardayim. aslinda degilim. ama amerikadayken bankada biriken krediyi sifirlamak baska bi duygu. ucundan ucundan. caktirmadan. artik tek umudum bilyoner.com ve oley.com. ikisine birden ayni gece uye olmak: paha bicilemez.


kuzenlerim cok zararli adamlar. adam diyorum cunku gercekten koca koca adamlar. nerde kotu aliskanliklar orda bunlar. fena ettiler beni de. high and dry.


uzun zamandan beri ilk kez bir hikayede rol aldim. film senaryosu gibi. okudukca gozlerim bulutlaniyo. okumicam artik onun icin. orda dursun. kaydediyim bi yere. arada okurum. 

0 cokguzel bir sayidir.: