CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

31 Aralık 2009 Perşembe

9002.

abi herkesin 2009'u kotu mu gecti, bana mi oyle geliyo? nasil bir kitle bu 2009'un bitmesini isteyen. ha benim icin farketmez. cimen olsun, bulut olsun, deliye her gun yilbasi.

29 Aralık 2009 Salı

32 aralik.

hic biriniz farketmese de bence 32 aralik diye bi gun var. 31 olan bitmiyo yani bence. uyuduk kalktik diye gun degismez. degismemeli. bence eklesinler abi. boylece 1 ocak tarihinin de tatil olmasina gerek kalmaz. tamam belki 70-80 sene sonra mevsimler kaymaya baslicak ama o da benim problemim degil. torunlarim bulsun onun da caresini. hem zaten kuresel olarak hepimiz isiniyoruz hafiften, simdi araligin son haftasi 17-18 derece normal bi hava miydi mesela, mevsimsel miydi.
simdi mevsimler zaten kuresel isinmadan kayiyo ya abi, bi de biz 32 araligi koycaz. bi kac tane daha ek hesaplamayla bence super bi sistem adapte edebiliriz. evet, biliyorum benim kadar duz adamdan muhendis cikmasi imkansiz. minimal ve yuzeysel hesaplarim var. genellemeler falan gırla. 


bi' arkadasim tivitir hesabi acti tepkime inat olarak. arada giriyorum insanlara bakiyorum. kendi hayatimi baskasinin agzindan okumak da hem eglenceli hem de mizahi geliyo. bu eglenceye, komiklige doyana kadar benim de bi tivitirim var simdilik.


bu aralar elektronik muzige fena sardim. oyle ki, gecen gun tesadufen eksen'de sugababes caldi ne alakaysa. shape of my heart i cok guzel soylemisler. tavsiye ediyorum. repli falan boyle. mesela gecen cumartesi de bi tane arkadasta kaldik itucenek, cok enteresan mutuallardan olusan bi sabahlama oldu ama olsun eglenceliydi. gitar caldik falan, hasret caldim ben direct den, cok kolay cunku calmasi, 4 akordan olusuyo dumduz ritim. bi tane arkadasimiz rep yapti ustune. gul gul olduk. gırla güldük yani, o derece.


bu kadardi, bitti. au revoir.

27 Aralık 2009 Pazar

hesap kesim tarihi.

parasal sikintilardayim blog. cok geziyorum bence. cok para harciyorum. aslinda cok harcamiyorum ama daha az harcayabilirim. baharda eve cikma gibi planlarim var. bunun icin ayriyeten ise girmem lazim. isi bulduk gibi. barli marli seyler. yorucu olucak ama parasi iyi. ondan sonra mesela su an 40 liram var cuzdanimda. 200 lira da ziraat bankasinda falan. subata kadar 600 liramin olmasi lazim o zamana kadar harcicaklarimin disinda. ufak ufak seyler ama nasil dert oldu ya. sonra mesela bisey begendim ama cok begendim. yani nasi desem. boyle insan asik olur ya bazi dekoratif ve kullanisli seylere. oyle bisey. o da 240 lira falan. ya bilmiyorum. cok dertliyim.
bana ciksin yilbasi lan. olum 10 bin  falan yeter allahima. gonul ister 7,5 milyon falan ama napcam o kadar parayi. hicbisey istemiyorum bi 10 bin lira atin.

23 Aralık 2009 Çarşamba

muzik.

audi reklaminda mi citroen reklaminda mi ne bi muzik caliyo. citroen citroen. orda cok guzel bi elektronik muzik caliyo. hatta iamx-lulled by numbers'a oldukca benziyo. ama o degil. ayni muzik layer cake'de, daniel craig amcamizin adam oldurdukten sonraki vicdan tripleri esnasinda da caliyordu. bilen varsa soylesin, ne istiyosa yapicam allah adi verdim.

21 Aralık 2009 Pazartesi

filmin otesinde ve mor.

merhaba. cok guzel film geliyo. cok guzel hem de. turk sinemasi olmasi ise daha sevindirici. insanlarla, insanla gitmelik. ama olmaz.

19 Aralık 2009 Cumartesi

asit kafasi.

dogru durust uyuyamadim. cok yorgundum bile alkol dehidrasyonu falan. bas agrisi. sabaha karsi da bi ruya gordum. boyle ruyada ama sahne odam falan, bildigin ev. kendi evimdeyim ruyamda biseyle roluyor. ondan sonra uyandim boyle, ruya kaldigi yerden devam etti, sahneler, insanlar, arkaplan falan. boyle bi duraksadim, acaba hangisinde gercekten uyandim hangisinde ruya gordum falan. degisik bi kafaydi yani. tavsiye ediyorum. cok da umrunuzda ya tavsiye etmisim etmemisim. olsun ben ediyim de.

-ben bi bok yedim.

bence bu cumle kadar sictim cumlesi yok ya. bisiler olmus yani cok bariz. bisey yapmissin ama simdi kime ne diyecegini bilemiyosun falan.
koridordaki bakismalari hicbiseye degisemem. o bakisi hissediceksin. ROLUYO bakisi.

of. cok fena. tam 4 saattir yuzum alev alev. surekli sicak basiyo surekli su iciyorum. italyan ve fransiz filmlerinde hep islenen sosyal ikilemler dramlar falan vardir ya. zor durumlar. iki ucu boklu degnek. oyle iste.

16 Aralık 2009 Çarşamba

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
"O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.

Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin onu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları...
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
"O benim." diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasıni istiyorsan birşeylerin...
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
Mesela turuncuya, ya da pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, 

Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak... 



c.y.

12 Aralık 2009 Cumartesi

cigsov.

testere VI ' ya gittim arkadaslarla dun gece 00.00 matinesine. sikildim lan. yok yani.
ustunde konusurken filmin ozet cumlesini cikardik: "OLDURMEYEN ALLAH OLDURMUYO"  asdkjg :)
10 milyonunuzu daha guzel seylere harcayin. illa testere serisini bozmicam diyosaniz, izlicekseniz, mis gibi 3 liraya falan korsana tam destek.
boyle.

7 Aralık 2009 Pazartesi

oldun sen.

hic bir insan, kendisiyle olan askini, iliskisini ve bu iliskinin esasini cozumleyemeden, baskasiyla bir iliski kuramaz. es kaza kurduysa o ask olmamistir. e cocuk olmus mu? o da olmamis.


once sen olmali, sonra elbet siz olunur.


bence.


6 Aralık 2009 Pazar

serefsizim benim aklima gelmisti.

turkiye'de internet kullaniminin son raddesi.

siberalem falan diyolar ama yalan yani, baska ulkelerde de var dating siteleri. ama bu. bu seferki. BU BASKA BISEY LAN.

http://www.otobustegordum.com/

kaynak: haz.

3 Aralık 2009 Perşembe

tyler'dan acik mektup.

buradan tum bloggerlari tumblr kullanmaya daveet ediyorum. herkes gelsin. bloglar tumblr olsun. takip ettigim insanlar ozellikle onlerden yer kapsin. birakin bloggeri.

istanbullu. öldüm ben.

nasil tembelim anlatamam. cok yogun gunler geciriyorum. aslinda zaman yonetebilen bi insan olsam yetistircem herseyi ama olmuyo. mesela su an odev yapiyo olmam lazim. muzik falan dinliyorum, blog bakiyorum, uykusuz okuyorum, aypoda sarki atiyorum. salak salak islerle ugrasiyorum. cunku odev yapmaktan baska turlu nasil kacicam. isim var falan diyip erteliyorum. sikinti su, bilgisayarda veya internette planladigim islerimi de yapamiyorum. tumblr a fotograf koyucam 5 gundur koyamadim. flickr i falan kapaticam zaten ayda 100 mb mi ne sinir veriyo siktirsin gitsin. feysbuka da fotograf koyucaktim bi tane fotograf albumum var ona. hala koyucam bi haftadir. makinemde 1 haftalik edit bekleyen fotograflar var. indirmem gereken filmler ve duzenlemem gereken vidyolar var. arastirilcak odevler projeler cabasi. cok sikko bi adam oldum, boyle gundelik seyleri kafama takiyorum. 


yani o kadar kotuyum ki, duzadam oldum boyle okul problemlerimi bloga falan yaziyorum. hic de sevmem okul entrysi okumayi. ( tas mi geldi kafaya? ) 


blogger eski lan resmen. zamanin bize biraktigi artigi gibi. vallahi eski. cok kotu ya. iyy.


sipora gidiyorum cok karnim agriyo. boyle oturdugum yerden kalkamiyorum falan. romanchair forevir.

1 Aralık 2009 Salı

cok guvensizim.

kutupanede sabahtan beri ders calisiyorum onumde leptop. itunet e baglanamadim. orospu cocugu bilgisayar baglanmiyo iste belki de verici de problem vardir ama bilemeyiz. itunet misafirden giriyorum ben de. dakka basi uyariyo bilgisayar, bu ag guvensiz yine de devam etmek istiyo musun, malin onde gideni misin, gonderdiginiz bilgileri baskasi gorur calar falan diyo. guvensizlikten oluyorum. belki su an bu yazdiklarimi bile biri izliyo olabilir. ss diyorum aman dikkat. guvensiz lan resmen. yol gecen hani gibi. kasar ag.

persembe film studies midterm var. detay falan sorucakmis filmleri bi daha izlemem lazim gozumu dort acip. resmen odev olunca film izlemek bile iskence geliyo zaman yaratamiyorum. demek ki ask yapmak da odev olsa, ondan da bikacagizdir. mesela rte dedi ya uc cocuk yapin diye. ben stres oldum. yapamazsam ulke yikilcak, dusman topraklarimiz ihlal etcek gibi bi his oturdu icime. yapacagim varsa da yapamam. ucuncuye sira gelince iktidarsiz olurum. o da odev gibi. hic yapasi gelmez insanin. dusunsene aksam muhabbet ediyosun mustakbel anneyle, diyosun ki basbakanimiz ne dedi hadi bakalim. o ne lan ders gibi. olmaz o is. o is yas.

evet cok sikildim kutupanede. cumaya etik odevi, cmt fizikvize. biseyle roluyor bana. ustume ustume geliyo dunya. bu da iyice ergen tribi oldu akjsdg. ama vallahi. mesela simdi karsida bi cocuk var kutupanede. o da guvensiz aga baglaniyosa. ya yazdiklarimi okuyup guluyosa. bilgilerimi calcak belki. guvensiz agdaysan cik cocuk. ben kullaniyorum su an.
baybay.