CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

22 Kasım 2009 Pazar

tespit.

- bachata ve salsa cirkin danslar. aslinda cirkin degil guzel de nasil desem biraz bayagi geliyo bana. evet figurler ritim muzikler sahane. ama dedigim gibi bayagi gibi biraz. en fenasi bachata. resmen seks dansi. hayvanlarin ciftlesmeden once birbirlerine yaptiklari kurlardan danslardan farki yok. seviseceksiniz dans mans demeyin abi, onun da bi adabi var, asamalari var. yani. mesela bu danslarin 'cilgin bakire' dedigimiz ahlakli ama eli iste gozu oynasta kizlarimizin arasinda populer olmasinin sebebi de bu. bilmiyorum, bana bayagi geliyo. dedigim gibi salsa eh, bachata unisex kasarligin geldigi son nokta. ne mi oneriyorum. tangoya gidin valse gidin. tangoya hele can verin.


- bachata ve salsa da yapilmasina ragmen cihangirde depo dans kafeye mutlaka ugrayin. kedisi icin, jambonlu tostu icin. hem de modern dansci guzel insanlarla, isin ehil olanlariyla tanisin. fotograf cekin falan.

- bahcelievler ilcesine bagli olan haznedarda can dede diye cig kofteci var. maxiden sonra ilk saga girin, devam edin sagda goreceksiniz. beylikduzunden oraya cig kofte icin gitmek: paha bicilemez.

- blogger gozden dustu. benim gozumden de dustu. yine de birakamiyorum. ne mi yazalim. tumblr. yuksek cozunurluklu fotograflarinizi illustrasyonlarinizi, muziginizi, videonuzu inanilmaz rahat paylasabiliyosunuz. daha tumblr im yok. bos vaktimde gecicem. bi ay icinde falan. ama blogger i da birakmayalim arada yazalim. eskiye de yapisip kalma gibi huyum var. az da olsa bi parcasi kalicak bende.

- her cumartesi jolly joker balans, woohoo. gerci ben gidemiyorum her hafta da. sevelim sevilelim. bu kizlar kimseye kalmaz. meshur olduklari zaman aaa dersiniz. benden soylemesi.

bonne nuit.

0 cokguzel bir sayidir.: