CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

9 Kasım 2009 Pazartesi

sıçtın mavisi sponsorluğunda vize haftaları.

bakıyorum hepiniz(miz) vize vize diye dolasir olduk. cilgin uykusuz geceler, insani okuma ogrendigine pisman eden readingler, olum gecen donem zormus bu sene kolay olcakmis geyiklerine sahne birakan dersle alakasi olmayan vize notlari, bilemiyorum ne yapmaliyiz.
ben mesela sictin mavisi yerine sictin indigo mavisi gormek istiyorum. veya sictin petrol mavisi. o da olmadi sictin cami yesili de olur. saka saka. yesil hic olmaz. igrenc. sictin bordosu olsa o guzel bak.
hayir benim anlamadigim sictim mavisi o mavisi bu mavisi diye ortalarda geziniyosunuz, ondan sonra bu can egrileri nasi 21/40 cikiyo nasi 24/40 cikiyo ona akil sir erdiremiyorum. ulan siz sictiniz diye size guvenip, inanip ben de sictim. hanginiz bu sicanlar bana da gosterin, egriyi mi yanlis hesapliyolar, yoksa hepiniz mi serefsizsiniz anlamadim gitti. hayir bi yerde guven meselesi. ayiptir. madem yapiyosun, biliyosun, bari sus dersine bak da adam sansinlar. sictin mavisi sictim siyahi diye ortalarda dolasiyosun, bakiyorum egrinin yanina koymussun, sonra sican yine ben oluyorum.
hayir bi yerde hepimiz ayni bokun lacivertiyiz.
bu kadar. simdi bu arkadaslar bi siktirip gidebilir. dagilin lan!

4 cokguzel bir sayidir.:

inatçı hardal dedi ki...

duygularıma tercüman oldun,sınıf birincimiz feysibukta sıçtın mavisi grubuna üye herşeyden aa yla geçiyor aaaa diye bakakalıyoruz arkasından,bi bakıyorum çanı yükseltenlerin hepsi sıçtın mavisi diye geziniyorlar.
ayıp.
olan bize oluyor sonra heh heh bunlar bile sıçıcak bu gruba katıldılarsa artık umutsuz vaka heh heh diyorum gitmişler yükseltmişler lanet eğriyi.
hmpfsss.
burnumdan soluyorum.

tyler dördın dedi ki...

:D aaaa diye kalmaniza bittim. okul kutuphanesinde sesli guldurdunuz beni mademoiselle :)
beni cok uyuz ediyo iki yuzlulukler. kabahat degil ki dersinin iyi olmasi, yok abi yaparim de, fena degil de. sictik mavisi kitlesinin en onunde bayrak salliyolar sonra egriyi dik hale getiriyolar. boylesine haysiyetsizlik olur mu.

Claire De Lune dedi ki...

bakın sıçtın mavisi tembel olduğunuza değil,çalışkan olduğunuza delalettir. kavram karışıklığı olmuş orada.tembel adam zaten çalışmaz dolayısıyla "aa sınav mı varmış neyse bi-iki saat bakarım"der ve geçer.ama bir insan "sıçtın mavisi"ni görecek kadar sabahladıysa,bu olayı ciddiye almış bu yola baş koymuş demektir ve dolayısıyla gece boyunca çalışmalarının meyvesini alır. Söyleyin bana bakalım,sıçtıncılar hangi biriniz sabaha kadar,o güzel maviyi görene kadar verimli bir şekilde çalıştı ha hanginiz? bana cevap verin asdfg

tyler dördın dedi ki...

ben gordum ya. guzel bi renk degil. ayrica cogunluk vizeler adina bu saatten sonra olmaz diyerek cok rahat bi sekilde sifir halimle uyuyabiliyorum. ama konu okul uzamasi falan gibi ciddi seyler olunca insan goruyo her rengi. :)