CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

19 Kasım 2009 Perşembe

birs.

yemek birsi cikmis bana. 3 gundur kartima bisiler oldu ne yemekhaneden paramla yemek yiyebiliyorum ne kutuphaneye girebiliyorum ne macka kampusune girebiliyorum. dersim varken fotograf cekiyim diye gittim gotum gibi kaldim afedersin. bugun ogrendim ki, bana yemek birsi cikmis. kart islem merkezine gittim dedim boyle boyle yaniniza koydurtmayin adamin asabini bozmayin. attim kimligi masaya bagirdim cagirdim. kalemligi firlattim elimin tersiyle. ne yapsa begenirsin. essek sudan gelinceye kadar dovduler beni haliyle. of neyse. iste yemek bursu cikmis. dedim ki nasil olur hayir olamaz bi yanlislik olmali ben basvurmadim. durustluk kayniyorum ya. dediler cikmis valla fakulte oyle karar vermis, hatta dekanlik ust kurul karar vermis burda oyle gozukuyo asil listeye eklenmissin kurul karariyla. yuklediler falan karta, hayirli olsun dediler. sasirdim ya. resmen soktayim. hayir basarili bi ogrenci de degilim, 2.69 mu 2.49 mu ne ortalamam var. siradan ogrenciyim. hatta resmen en siradan ogrenciyim ne dusuk ne yuksek, ortalarda boyle. listeyi onlerine alip isim secseler imkan yok dikkat cekmeme. yukseklerden biri bana torpil gecti ama kim. dekani falan da bir kere gormedim. 2 tane hoca taniyorum bolumumun hocasi. seven var serefsizim. bedava yemek oh. aramizda kalsin yalniz, babama falan soylemedim. ayni paraya devam. inceden serefsizim.
valla guzel de cikiyo yani haftanin 3 gunu falan. kofteler donerler tavuk soteler havada ucusuyo. seviyorum okulumu, durduramiyoruz.
au revoir.

1 cokguzel bir sayidir.:

inatçı hardal dedi ki...

monsieur, yemekhanenizin yemekleri güzel değerini bilin! (gittim yidim beğendim)
güzel olmuş burs olayı, bence günlük yemeğe harcamadığın parayla ufak birikimler yapıp sonra onları başka şeylere harcayabilirsin,ivit.