CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

11 Kasım 2009 Çarşamba

10 kasim.

10 kasim gozlemlerim oldu. insanlar bu konuyu cok ciddiye aliyolar hayat falan duruyo bu cok guzel bisey. sosyalist arkadaslar kuul havalarinda oyle fazla abartmadan aniyolar falan. fasistler icin adeta giydirip doseme firsati oluyo, en yuce milletin Turk milleti olmasindan tut da, Ataturk'ten daha mukemmel bir insan olmadigina kadar uzayip gidiyo. gazeteler manset atiyo, televizyonlar bagiriyo, asil isleri reklam olan ama kose yazari isminin altinda bu meslegi surdurenler dalkavukluklariyla piskinlikleriyle Ataturk yasasaydi yasamasaydi monologlari yapip, iktidar partisini elestiriyolar. ilkogretim ogrencileri ne oldugundan habersiz, sadece sabahin korunde kalkmaya lanet edip, okullarinda Ataturk'u zerre anlayamayan bir kac adamin bos konusmasi icin okullarina gidiyolar.
biz Kemalistlere gelince;
her sene bu manzaralara daha fazla kahrolarak, yasimizi icimize gomuyoruz, sessiz ve dingin gozlerle olup bitenleri agzimiz acik izliyoruz.
Ata'm ozur dileriz.

* sahteliklerine ragmen yine de Ata'mizi unutmadik, kalbimizdesin tarzi manset atarak bu onemli gunu anan gazetelerin yaninda,
zaman gazetesi : Türkiye ölümünün 71. yılında Atatürk'ü anıyor
taraf gazetesi :  Oyle bir emir bulunamadi (hala islak imza pesinde)


hic kimseye bu kadar tukuresim gelmemisti.
 

0 cokguzel bir sayidir.: