CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

14 Ekim 2009 Çarşamba

muzikli seyler.



- muse un yeni albumu resistance cok guzel. eylulde cikti gerci ama anca dinleyebildim. dienarda 30 liraydi, alamadim. mediamarktta 19 liraya son kalani gorunce resmen etrafima bakip hemen aldim saklaya saklaya :) albumun adini tasiyan resistance cok guzel bi parca. bi de exogenesis diye 3 parcalik bi senfoni de yapmislar. senfoni dediysem chopin ya da brahms degil elbet ama yine guzel piyanolari falan cok hos. yine gitarlar falan britpop ama. orospu gibi grup muse ama seviyorum. yani sanki boyle kiz hayranlarina asilan sanatci tipleri var. ilgi meraklisi hafiften.



- uyuyan insanlar cok masum ve sempatik oluyo bence. cirkin cocuklar cirkin kizlar bile bi anda sempatik oluveriyo. bunu otobuste tespit ettim. elbette bu gruba benim gibi gozu yarim acik veya agzi acik uyuyanlar dahil degil. biz yine yorganin altinda kalmaliyiz. :)

- devotchka devotchka DeVotchKa!

5 cokguzel bir sayidir.:

Prometheus dedi ki...

yok abi ya son albğm olmamış klasiğe vurmuş kendini iyice...sesini pek kullanamamış o yüzden canım sıkıldı biraz kaldı ki muse benim idolüm yaşam sevincim nefesimdir :/

Claire De Lune dedi ki...

ben de çok beğendim yeni albümü. blogda kendimce bir inceleme yapmıştım zaten :D uprising özellikle favorim ama senfoniler cidden harika bir hava katmış :)

inatçı hardal dedi ki...

albüm çok güzel olmuş bence de =) artık gelsinler de yine konser versinler doyamıyorum bu gruba :D

tyler dördın dedi ki...

prometheus herkes begenmis bi sen begenmemissin bak. :)
bence de cok guzel album, eskiden her albumlerinin 3-4 tane guzel sarkisi olurdu digerleri tirt olurdu. ilk defa butunluge kavusmus gibiler resmen tematik.
senfoniler en guzeli allam. :)

Cornflake Girl dedi ki...

viva la DeVotchKa!