CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

26 Eylül 2009 Cumartesi

ben nasi ders calisicam.

bu hafta itibariyle house, dexter, himym, two and a half man, bigbang theory yeni sezonlariyla baslamis bulunmakta. ayrica amerikadayken ilk defa izlemeye basladigim ve bagimlisi oldugum madmen de var. pazartesi de okulum basliyo. e nolcak simdi ben onu bilmiyorum. ayrica defter falan da hicbisey almadim. sirt cantami bile bosaltmadim hala emerika macerasinin anilariyla dolu. pazartesi tisortumu giyip gidicem resmen. hic de umrumda degil. zaten ogleden sonra bric oynicaz kadim dostlarla. :) belki de batak oynariz. cimende bric-skoc-tobleron uclusunu ozlemedim degil. bak simdi diziden girdik okulu da ozledigimi farkettim. cok fena haller. :)

o degil de house u izledim ilk once. iki bolum bi arada. 6x01-02 seklinde 1 bucuk saatlik bolum. soyle bi konuda netim ki, bugune kadar hayatimda izledigim en guzel dizi house. gercekten. abartmiyorum uzerinde cok dusundum. cekim kalitesiyle, oyunculuguyla, soundtrackiyle, zekice serpistirilmis detaylarla, gizlenmis ve seyircinin gozune sokulmayan goruntu sanatiyla, izleyiciyi icine ceken senaryosuyla hayatimdaki number one. ilk sezonunu izlerken bu yere dexter sahipti. ama son degerlendirmemle dexter 2 numaradir. uzerinde dusundum cunku. ikisinin de son 2 sezonunu karsilastirdim. ay lav house.

------------------------------------SPOILER----------------------------

dusunsenize 5.sezon inanilmaz bi finalle bitmis. karakteriniz kendini bulmus resmen. araya 4-5 aylik tatil giriyo. yeni sezon basliyo. heycanla indiriyosunuz. iki bolum bi arada oldugunu goruyosunuz daha da bi seviniyosunuz. ve dosyaya tikladiginizda inceden saykodelik goruntuler esliginde no surprises i duyuyosunuz. :) hayir nasi etkilenmiyim ki. al masaustum.


soyle bisey de varki romanlar, filmler, diziler cok goreceli konulardir. genellikle karakterlerin izleyiciyle veya okuyucuyla olan yakinligi sevmemizi veya sevmememizi belirler. oyuzden biri gelip bana gossip girl number one bana gore derse peki derim. :)

5 cokguzel bir sayidir.:

Lasombra dedi ki...

eğer house a muhteşem diyosan bi de grey's anatomy'yi izlemeni şiddetle öneririm sayın tyler dördın :)

tyler dördın dedi ki...

izledim tabi ki. benim sevmemin sadece tip dizisi olmasiyla alakasi yok ama. :) grey's anatomy de doktorlar. :D

Claire De Lune dedi ki...

House'a ölürüm. nası bi dizi lan o insan işi değil kesin uzaylılar çekti! sdfgh

tyler dördın dedi ki...

ben dizi oldugundan supheliyim. bence biri bize komplo kurdu. asdf :)

inatçı hardal dedi ki...

wallpaper mis gibiymiş.dizi de mis gibi.