CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

31 Ağustos 2009 Pazartesi

yureginin goturdugu yere git kaptan.

son bikac gundur araliksiz love boat captain dinliyorum. oyle bi sarki ki benim icin, cok inanilmaz seyler yapabilirim dinlerken. ayriyeten de e.e.s. dir kendisi.

mesela ben alkolluyken cok miskin olurum tembel olurum bazi bazi huysuz olurum. bi yere uzanip kafami dinliyim isterim. mesela konser festival gibi yerlerde alkol aldigim zaman cok geriliyorum. bi an once cikasim geliyo insanlar ustume ustume geliyolar hep. cok geliyolar ama. fakat bu sarkiyi dinlerken kalkip cilginlar gibi dans edebilirim. bagira bagira boyle. o kadar etkiliyo beni. simdi eddie amcanin sesinin su rengini begenmeyip de napiceksin.
bu arada burada oruc tutan turkler var, internetten saati falan bulmuslar. gecen gun iftarda pizza aldilar oruc actilar dedim ki pepperoni halis mulis pork, iftari domuzla mi acicaksiniz dedim. yiyemediler pizzayi ben yedim sonra. bence seferiyiz biz. :) dinkulturunde oyle demediler miydi, yalan mi hepsi. sanki turkiyede olsam tutucam da. yanicam mi acaba cok merak ediyorum. olumden sonra hayat falan heycanli di mi.
au revoir.


1 cokguzel bir sayidir.:

dide dedi ki...

yüreğinin götürdüğü yere gel artık bence :)