CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

14 Ağustos 2009 Cuma

efe.

3 hafta önce:

kendi kararımla kendi paramla öyle bir dürttüyle tuttuğum odamdayım yer yatağımda aşırı sıcak odamda votka içiyorum, içeriden hayvani sesler geliyor, sanarsın öküz depreşiyor yada boğa güreşi yapılıyor, kapıyı aralıyorum iki kişi güreş tutuyor harbiden.tekrar kapatıyorum kapıyı, hayalindeki ev tutma macerası gibi değil hatta yanına bile yaklaşamaz sanırım, eskişehire gittiğimde ve ev ortamını gördüğüm ortama pek benzemiyor orda daha çok sanatsal faliyetler resimler güzel müzikler ve haz verici olaylar kültür mantarı içindeyim daha çok. şimdi ise aşırı sıcak odamda gürültülerle ve mehter marşıyla odada kağıt parçalarıyla cebelleşiyorum, büyük sınav bir taraftan sunum hazırlıkları eseyler, konuşma sınavları, hepsi üst üste gelmiş durumda ve kendimde değilim, pek sıcak, içeriden gelen mehter marşı, gürültüler, iğrenç espriler ve yeni yeni burnuma gelmeye başlayan çiğ et kokusunu andıran ter kokularıyla çileden çıkışım ve odadan çıkışım bir oluyor.. hızla et yığınlarına koşuyorum ve sıragelişe uyuyorum yerden yükselen ayaklar sıcak ortam ve hiç spor yapmayan vucutla yere yığılıyorum uyumuşum...

başka bir evdeyim lanet "kur"u tamamlamış ve 4 günlük tatile girmişim, eve uğramadım. 4 kişi 300 ytl yi aşkın para 4 kasa bira sucuk sosis ve çukulata yığınlarıyla başka bir yerdeyim. büyük sınava 4 gün var ve ondan sonra iki sınavla biticek işim. bir iki günü pek hatırlamıyorum takviyeli biralar ve takviyeli sigaralarla geçiyor. yine et yığınlarıyla beraberim, türk sanat müziği rap ve nu metale uzanan bir playlist te gidip geliyor ortam. geceleri hava almaya çıkıyorum 1 2 saat yürüyor geri eve geliyorum. sabahları sucuklu tost, akşam hazır çorba diyetindeyiz. 3. gün birayla açıyoruz kahvaltıyı, akşama kadar 2 paket sigara ve sayısız birayla kendimde değilim gecenin yarısı arkadaşıma dans gösterisi yapıyorum sonra hava almaya. caminin yanındaki birbirine havlayan köpeklere müdahele ediyorum uzlaşması için iki taraflada gidip konuşuyorum iki sinirli köpeğede pink floyd dan bir şarkı söylüyorum. ne yaptıklarını anlayamadığım köpekler bana doğru tehlikeli şekilde geldikleri için burunlarından tutuyorum ( bunu yıllar önce bir arkadaşım söylemişti o gün bugündür hiç aklımdan çıkmadı demen kısmet bugüneymiş) bir kaç höyt yapınca geri çekiliyorlar, caminin yanındaki ağaçlıkta kıvrılıyorum banka, uyumuşum.. büyük sınavın geceside aynı şekildeyim 3 kişi çalışıyoruz güya ortam çok sessiz gülmeden edemiyorum uyumuşuz.. diğer sınavla çok sorunlu geçti geç kalmalar bir kaç yalakalık operasyonu gerçekleştirmek zorunda kaldım.
4 gün daha kaldım aynı yerde, bir gün daha aynı bankta kıvrıldım bunun 3 günü ailem aradı bin kere aradık dediler. 2 kere aramışlardı.. eve döndüm telefonuma baktım kimse aramamış bilgisayarı açtım maillerime baktım hiç ses soluk yok bir ses duyamadım 1 aydır kimse ne aramış ne sormuş. çok iki yüzlü gördüm insanları. ailem çok yabancı geldi sanki onlardan değil buraya ait değilmişim gibi geldi. ciddi bir şekilde konuştum hep.

3 cokguzel bir sayidir.:

tarcinrengi dedi ki...

ah yazık.neler olmuş sana dördın sdljfhds

tyler dördın dedi ki...

bana ait degil o yazi :)

tarcinrengi dedi ki...

durup durup uyumuşum,uyumuşuz'lar var zaten.
alıntı yapmış çakal diye geçirmiştim içimden.
meğer hepsi alıntıymış dsjfhdsj
amerikaya gitmiş yalnız başına bi öğrencinin halini çok yansıtıyo ama.ondan yırtmışsın.klik.