CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

31 Temmuz 2009 Cuma

tge #6 - episode bastin bastin.

boston'a gittik sonunda. muhtesemdi. kaldigimiz ve calistigimiz yerden sonra metropol cok iyi geldi. six flags new england'a da ugradik, denemedegim cilgin roller coaster kalmadi. bizarro favorim. 80 derece aciyla gole dogru dusuyo yaklasik 75 metreden. bi de catapult diye bisey var o favorim. bi cubuk dusunun 2 ucunda tablalar var insanlarin oturdugu. duz oturuyosunuz. sonra o aletin 360 dereceyle surekli dondugunu dusunun hem ileri hem geri. anlatamicam o kan sicramasini. google layin cok guzel. beraber binek isteyenle.



six flags bitti, boston' a gectik nihayetinde. duck tours diye bisey vardi, 2.dunya savasinda nazi almanyasinin kullandigi tekerlekli botlari restore etmisler. amfibi arac. hem suda hem karada gidiyo, sehir turu. suya inerken gerilmedim degil ama nasi teknoloji. brava.
hard rock cafe'ye gittik, 5-6 saatimi orda gecirmisimdir, store kismini da resmen somurdum. geceleri cok guzel boston. red sox'in beyzbol macina da gidicektik ama bilet yoktu, bi dahaki sefere gittigimizde insalla. gokdelenin 50. katindan sehir manzarasi izledik. 360 derece boston. durbunler de koymuslar ben maci da izledim. :)
harvard, cambrigde ve MIT ye gittik ordan sonra. cokguzel okullar. vallahi asik oldum. ama parasi da guzel. insanlari falan cok degisik hic inek degiller, cemiyet hayatinin sanatci uyeleri gibiler. herkesin elinde ya bi enstruman ya bi eskiz defteri ya bi fotograf makinesi. cok sevdim insanlari. parali insanlar ama heralde.

akvaryuma gittik okyanus kiyisinda. tum baliklar vardi. penguen sevdim ve besledim cok tatlilar :) eve alasim geldi. deniz aslani besledim. fok besledim. yunusla yuzdum. gercekten kendimden gectigim anlardi bunlar.

poe' nun muzesine gittim. bastinli kendisi. acayip seyler ogrendim onlari sakliyorum.
bastin bastin, dostum dostum turkusunun muzigindendir bu arada.

boston metrosu bokum gibi. eminonu sirkecinden farki yok. amerikanin ilk metrosuymus zaten, acayip de belli oluyodu. boyle. fotoraf makinem yoktu ama arkadaslarin makinelerini somurdum amatordur megapikseldir kalem pillidir dinlemeden. fotograflari toplu olarak yuklemeyi planliyorum. cok cekildik cunku. en kisa zamanda. ayrica bizarro nun videosunu da koymayi ihmal etmedim. ugrastirmayayim kimseyi. operim.




* ben hala yutub izleyemiyorum diyenler icin link,





bi de batman dark knight vardi onun videosunu da buldum, o da sahane. floorless. ayaklariniza filler asiliymis gibi oluyo.


0 cokguzel bir sayidir.: