CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

13 Haziran 2009 Cumartesi

six flags the great escape #1

nihayet bi bilgisayar buldum ama hala alicagimi bulamadim. buralar cok guzel. 5 gundur burdayim zippodan gunes gozlugune manyakca alisveris yaptim. 3 tane turk arkadasla 2000 dolara gmc marka jip bulduk sahane bi iki hafta icinde alicaz insalla. bugun ise gercek olarak basladim sabah cocuk ride larindaydim sonra rolir kostir verdiler bitane. ingilizcemi ve elektronik melektronik o seyimi begenmisler yarin 3-4 rolirkostir daha ogretcekler bi tanesi benim olcakmis. en yakin zamanda bilgisayar alinca daha anlatcaklarim var. mick diye bi adam var mesela. kaldigimiz yerin sahibi. onun hakkinda mutlaka bahsetmeliyim. neyse simdi laptop bakmam lazim kisitli internet zamanimda, opuyorum. take care. yueseyden bildirdi.

5 cokguzel bir sayidir.:

Hamamböceği dedi ki...

olm millet amerikalarda, biz bütün yazı ankarada geçircez var mı böyle adalet?!

Lasombra dedi ki...

OHA. hayat sana güzel tyler dördın :D yediğini içtiğini bırak bize gezip gördüklerini anlat.
arayı çok açma! :D

jolene dedi ki...

özlediğim.
aramak istemekteyim seni de ev numaramı tanıdığın numaralar listesine alman lazım gelmekte ya onu halledelim artık.

gia dedi ki...

ben sana veda edemedim ya, sınavım ondan kötü geçti. veda ettiğimi hayal et, sonra seni özlediğimi düşünüp beni sev ve bana ordan "MY GİRL"ün DVDsini al.:D

tyler dördın dedi ki...

:D jurnalist olucam ben. jurnal olcak bu blogda. jurnalin birden fazla anlami oldugunu biliyorum ama hepsini bilmiyorum. ama jurnal demek cok guzel oluyo.
jurnal. :)
hey coleyngorl, meyil falan atarsan keep in touch. kiss yu.