CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20 Mayıs 2009 Çarşamba

onelove.

efes one love festival bu sene muhteşem ötesiymiş yahu. portecho, yasemin mori, johnny rock, röyksopp, zero 7 falan ne diyo olum bunlar. çıldırıcam. sonra bi de cohen amca var o da ağustosta geliyo. geçen yaz bi bok yapmadınız konser yüzü görmedik resmen, bu sefer ben yokum diye anasını bellemişssiniz şerefsiz organizasyon şirketleri. of lan of.

he bi de efes pilsen onelove'ın sitesinde zero 7 'yi bora uzer' den küçük yazmalarını anlayamadım. alt grup yani zero 7 öyle mi. :) sanki reklamdan sorumlu muzur bi eleman demiş ki siktir et zero 7'yi ben biliyorum onları hiç güzel diil. interestink.

6 cokguzel bir sayidir.:

Amélie Poulain dedi ki...

oha!
ağlayasım var.

jolene dedi ki...

diyorum bırak seneye gidersin diye.
dinleyen kim.
onun dışında özledim.

tyler dördın dedi ki...

gelmesin cohen falan öf.

voodoo girl dedi ki...

röyksopp yüzünden yeterince bunalıma girmiştim -dip soru neden pazar günü çıkıyorlar manyak organizatörler dövcem sizi- bir de zero 7 mı varmış hangi günmüş ben intihar etmeye gidiyorum sevenlerime selam söyleyin.

tyler dördın dedi ki...

pazar dediğin resmi tatildir. hristiyanlar için de kutsal gündür. benim içinse sucuklu yımırta ve film izleme günüdür. hoş, işe gidiyorum gerçi 8 aydır falan ama hep pazarları kaytarmaya çalışıyorum, iki haftada bi izin alıyorum :)

inatçı hardal dedi ki...

biletim hazır gidiyorum demicem depeche mode gibi iptal olur bişey olur dönünce "çok güzeldi eheh" yazmak isterim :D