CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

8 Mayıs 2009 Cuma

mandu-mandu-mandu.

5 bin kişi aynı anda bidaha diye bağırırsa biten konser yeniden başlıyomuş. bu gece bunu öğrendim. topluluk psikolojisi çok tehlikeli birşey. bi kişi başlatıyo kelebek etkisi gibi, enstrümanlarını toplamış giden adamlar tekrar sahneye fırlıyo. saldırabilirdik de. resident evil gibi herkes birbirini de yiyebilirdi. çok korktum. çılgın topluluklardan uzak durun.

ve batuhan, sen insan değilsindir. doğaçlama demek araya atılan iki üç çeşni demektir. gitarı parçalamak olduğunu hiç zannetmiyor-idim.

bi de ben çok doyumsuz bir adamım. bi kere yüz görünce misyon akomplişe olmuşcasına yeni targetler peşinde koşuyorum. kendime zararlı. maymun iştahlı gibi ama öyle de değil, kalbim büyük ne yapayım. besel yiyiyorum.

yoksa sizin de hayatta bazı günleri rewind tuşuna basıp geri sarmak istediğiniz oluyo mu?

5 cokguzel bir sayidir.:

dide dedi ki...

bağırmayınca da ayıp oluyormuş demi dördın. yanaklar al al.

tyler dördın dedi ki...

:) aynen öyle. ama bağırınca da tansiyonum yükseldi, başım zonk zonk zonk nabzımla birlikte çok ağrıdı. arkadaştan majezik aldım üstüne içtik biraz, hiç bi şeyim kalmadı. ölürsem diye de korkmadım değil.

inatçı hardal dedi ki...

itü meyhanesi demiş dinci vakit gazetesi.okudun mu onu :D

tyler dördın dedi ki...

okudum okumam mı :) çimlerde uygunsuz hareketler sergilemiş alkollü kızlı erkekli gruplar.

doğru tabi hepimiz 2 birayla sarhoş olup çimde seks denedik. güzel oluyo toprak falan tüm elektriğini alıyo. sonra eş falan değiştirdik. swinger. siz bilmezsiniz tabi.

Can dedi ki...

çıkıp çıkıp geri gelme mevzuu bir duman klasiğidir ama ya. 4 kere üstüste yaptıkları görülmüştür. Ayrıca evet güzeldi hoştu itü ama keşke tuvalet 3 parmak çiş olmasaydı =( kotumun paçaları falan hep ürik asit...