CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

11 Mayıs 2009 Pazartesi

magnum dı rivolvır.

magnum double ın karadut böğürtlenlisi çıkmış. duyar duymaz hiç dondurma yememişcesine koştum aldım yedim. aklımı kaybediyodum yeminlen. böyle başım falan döndü. o değil de, ben ilkokulda kız arkadaşıma magnum dabıl karemelli hediye etmiştim. paramın yarısını vermiştim, içime oturmuştu baya. ama o da çok sevinmişti beraber yediydik. sonra düşünüyorum ne güzel iş lan ben de kız olsam bedavadan magnum dabıl.

breaking bad çok güzel bi dizi. ilk sezonunu izlemiştim ikincisini de takip ediyorum. komedi, dram, uyuşturucu, aksiyon herşey var. bi de öyle güzel sahneleri var ki, sadece çekim ortamının sesleri var kuştur çekirgedir su sesidir. 2-3 dakka böyle sahneler var resmen hissediyosun karakterin yaşadığını. şunu derim ki en kaliteli diziler sıralamamda ilk 3' tedir. breaking bad izlerken magnum dabıl karadut böğürtlen ise ayrı bişey.

peki magnum yiyerek intihar nası bişey. bence çok güzel. içine kat ne katıcaksan yedikten sonra 1 bardak soğuk su içiyosun ya o anlarda tık diye git. çok güzel.

toblerone da aklımı kaybetmeme neden oluyo bazen. hem de ne kayıp. pırpır. kıpkızıl oluyo bazen dünya. bazen de mavi. yüzüğün renginde.

3 cokguzel bir sayidir.:

dide dedi ki...

karadut böğürtlenli dedin ya bir an başım döndü, tansiyonum düştü, bilincim kapandı dördın. olmaz ama.

tyler dördın dedi ki...

yan etkileri yazıyo zaten ambalajda. :) advers etkiler. advers demek yan mı demek acaba. yancı yerine adversçi mi diyeceğiz.

pitoresk popo dedi ki...

dondurmaya ekşi ne kadar yakışıyor. zaman zaman bunu düşünmekten kendimi alamıyorum. çukulata ve ekşi. seni seviyorum çukulata ve ekşi.