CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

24 Mayıs 2009 Pazar

kendimi kaybettim. hükümsüzdür.

cüzdanımı kaybettim. bu sabah çaldırmış olma olasılığım da var dün gece sitede dolaşırken kaybetmiş düşürmüş olma olasılığım da var. nüfus cüzdanı, ehliyet, paso, itü kimlik kartı, kredi kartları ve bilimum atm kartları. 25 lira da para. bi de 5 dolarlık hatıra parası. öyle harcanmayan, ne derler uğur parası mı derler. hepsi onların olsun ama nüfus cüzdanı ve ehliyetimi versinler nolur yareppim. zaten bulan kötü niyetli sazan atm'ye gider gitmez kartı yutucak makine, bankacılık sistemimiz bu konularda çok gelişmiş, uğraştırmıyolar adrese falan yolluyolarmış. ama o nüfus cüzdanı falan. paso. ovvv ta karaköy'e git garaja ordan çıkar. zayii ilanı istiyolarmış falan. sonra değişik haberler okudum, ehliyetini kaybettikten 22 sene sonra x bankasına 20bin lira borçlu çıktı falan. olm alın 25 lirayı geri bana ulaştırın lütfen ya.

ben çıkardığım dersleri söliyim, dikkatli olsun herkes.
nüfus cüzdanının zar zor sığabileceği ufak cırtcırtlı cüzdanları taşıyın.
arka cebinizde taşıyıp, yıllardır babalarımız tarafından bilinçaltına işlenen erkeğin cüzdanı arka cepte olmalıdır saçmalığına takılmayın. ön cebinizde taşıyın.
başta bankamatik olmak üzere, sahip olduğunuz kartları taşımayın, bi tanesini alın. limiti mi yetmedi. para mı yokmuş hesapta. taksit seçeneği mi az geldi. paşa paşa çıkarsın, uzaklaşırsın. herkes mutlu.
kızlarınki genelde çantadan çoğunlukla sırt çantasından gittiği için onlara yönelik sölüyorum, çantaya cep telefonu cüzdan konmaz.

böyle.

3 cokguzel bir sayidir.:

dilök dedi ki...

bazen geri dönüyorlar. benimki 2 kere döndü, belki seninki de come back.

inatçı hardal dedi ki...

geçmiş olsun belki cüzdan geri döner sahibini bulur.

tyler dördın dedi ki...

teşekkür ederim. ama dönmicek gibi. çoluk çocuğun eline geçti herhal, parayı alıp korkup attılar.