CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

15 Mayıs 2009 Cuma

gahan, bi tek sen beni anlıyosun.

- bu yaz için dolarcıklarımı biriktirdiğimden ötürü bir işim olmasına rağmen depechemode'a para bulamamıştım. he bilet bulmuştum organizatör falan, almıştım elimde duruyodu bilet. şimdi bu iptal oldu ya, inşallah ben de gidip bir yüzsüz gibi biletixten para alıcam, arkadaşım ise hiç durma dedi. sonuç ne mi. davegahan'a teşekkür edip geçmiş olsun diliyor, depeche mode'u çalabildiği için winamp'a teşekkür ediyorum. bu yaz değil de eylülde falan ben döndükten sonra gelirseniz ayrıca teşekkür ederim dave. ay lav yu. :)

- cinsiyetimin farkında olduğum günden beri (kızlara baktığım günden beri demek istemedim, daha bi entellektüel durdu jdfkhjs) anladığım tek şey var, beyaz ten seksidir. aksini iddaa edenle kapışalım. (kapışalım? ) kızıl veya turuncu saça ise yorum yapmıyorum.

- tekirdağ güzel bi memleket. bizim mağazanın orda şubesi varmış, sayım envanter falan işbitiriciliğim sayesinde, biraz da torpille gittik sabahladık 2 gece, birer gün arayla. pek eğlenceliydi. bi de namıkkemal üniversitesinin festivali varmış tam mağazanın karşısında. sabaha kadar sarhoş gençliği izledik, sosyal ve psikolojik gözlemlerde bulunduk. :) aradaki günlerde ise çalışmadım. çok güzel oldu. mesaici olcam ben büyüyünce.

- bioxcin sürüyom kafama, kafam kuru kalıyo. jöle gibi lan. bence biraz yalan yani, gerçi o da hediye geldi hiç farketmez ama yalan sanki. öyle bi izlenim uyandırdı. etkisini görücez.

neyse zamanı gelmişken gideyim de saçımı yıkayıp biyoksin süreyim. adios.

3 cokguzel bir sayidir.:

Adsız dedi ki...

evet beyaz ten seksidir.milletin neden kastırıp gidip solaryuma o kadar para döküp latin amerikalı çakması olma yarışını anlamıyorum.birde laf ediyorlar beyaz tenlilere. "abiğğ o ne yağğ pamuk gibisin git biraz yaağğnn gerçi yansanda benim yanmamış halim kadar olursuğğnn "
sana ne aq demekden kendimi alamıyorum bu tiplere.

tyler dördın dedi ki...

solaryumdan çıkan insanlar kirli gibi durmuyo mu. bence öyle. yıkanmamış gibi duruyo adeta bir homlıs.

inatçı hardal dedi ki...

evet!eylülde olursa süper olur yoksa paramı geri alacağım