CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

8 Nisan 2009 Çarşamba

götüm ege'de kaldı.

behramkale'den datça'ya kadar olan sahil şeridinin herhangi bi yerinde yıllarca yaşayabilirim. ama izmir'den sonrası da biraz cıvık gibi. en güzeli asos. sonra izmir. yada izmir sonra asos. farketmez.
amcam izmir'de oturduğu için kendimi bildim bileli senede 1-2 kez gideriz. böyle manisadağlarından aşağıya, bornova'ya doğru iniyosunuz ya. körfez gözükür hafiften. işte ben o heycanı sevdim yıllar yılı. balçova'da teleferikte korkmayı, alsancak'ta kaybolmayı, urla'dan denize girmeyi, seferihisar'da tatil yapmayı, mavişehirden yamanlar'a bakmayı özledim.
benim bi tane tatil aşkım vardı ezgi diye. yaşıyo mu acaba bilmiyorum. 13 yaşında mıydım neydim her akşam kola içerdik sahilbar'a giderdik seferihisarda. sora bi tane çocuk vardı bu kızı seviyomuş meğersem benim de yakın arkadaşım. onla kavga çıktı, sonra gelip barıştı çocuk benle. ama hep böyle bi soğukluk oldu, resmen 3 maymun'u oynadık :D çok fena bi üçgen oldu, aynı anda bi araya gelmedik fln. hayır kıskandığı aktivite de beraber kola içmemiz yani. tamam belki düşünceler farklı ama 13 yaşındasın sonuçta.
şimdi napıyolar acaba çok merak ettim. yıllar sonra karşılaşsak tanır mıyız. belki çıkmışlardır onlar benden sonra :D ikisi de izmirliydi anneleri fln arkadaştı. kesin çıkmışlardır varya. iki dakka boş bırakmaya gelmiyo. adiler.
peki izmir'den vazgeçtim. ya midilli'ye karşı rakı içmeyi, yınan radyosu dinleyerek karşı ışıkları saymayı da mı özlemeyeyim.

5 cokguzel bir sayidir.:

jolene dedi ki...

nerden bilebilirdim ki bugün öğle arasında ben "kalbim egede kaldı"yı söylerken senin bunları yazmış olabileceğini.

midilli candır.yunan radyosu zaten öyle.

tyler dördın dedi ki...

peki öğlen arası mı öğle arası mı. bunu bilene çokonat.

Adsız dedi ki...

benimde götüm ege de kaldı.ayvalıkda.midilliyide pek bi severim ancak uzakdan daha gitmedim seni uzakdan sevmek aşkların en güzeli diye şarkı sölerim elimde rakı bardağıyla.o değlde çok saçmaladım şuan.gece işte beynim sulandı.amma uzun yorum oldu.nese son olarak kesin çıkmışlardır onlar :D gençlik böle işte dejenere evet.

Bjöm dedi ki...

Datçaya giderken 1buçuk dakika dağın en en en tepesinden geçen yoldan ilk geçişimde korkudan ağlamıştım.Trafolar bile resmen metrelerce aşağıda kalıyo.o derece yüksek yani.bi daha da datçaya gitmem.çok tehlikeli çok rüzgarlı.

tyler dördın dedi ki...

gökova. dünyanın en korkunç ama en güzel yeri. köfte yiceksin orda, gökova köftesi. yoğurtlu ve soslu çok farklı bişey.
gökova'da yaşanır.