CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

16 Nisan 2009 Perşembe

festivalmestival.

bu yaz uzak diyarlarda olmanın getirdiği hiç bi festivale katılamamamın acısını itü desteğiyle çıkartıyorum. 3 hafta sonra başka bi tane de var, oh.
çayırda yattım biraz. ballentines kadar çapkınını da görmedim. yere bakan boğaz yakan. ne güzel de mayıştırdı. viskigörl. sen olmasan kim ortak olucaktı yudumuma, param da yetemicekti. üstüne üstlük minder de altımdan kayacağıdı.
bi de bişi dicem ben açık mavi bomboş gökyüzünü çok seviyorum. bi de çok yer kaplamayan fakat güzel şekilli bulut varsa zevkten dört köşe oluyorum. böyle yattığın yerde seyretmek çok muhteşem. şey de oluyo ya, gözümüzün içindeki uçuşanlar ı görmeye başlıyosun, onları takip ediyosun sen ettikçe kaçıyolar, etmezsen süzülüyolar gamsız gamsız. yakalıcam bu sefer, yine takip ediyim diyosun yine kaçıyolar. çocukluğum uçuşanlar olarak bilinen göz içi toz zerreciklerinin gölgesini takip etmekle geçti resmen. bu saydığım alışkanlıklarım yıllar öncesinden kalma. parkta kaydırağın sonuna yatıp saatlerce gökyüzünü seyretmişliklerim var. su döken muzur arkadaşlarım bile oldu kalk lan artık oyun oynıcaz diye. böyle.

lacivert eski campus'u ile muzur topçu da beni benden aldı sanırım. hayatımda gördüğüm en güzel futbol oynayan kız. ayrıca hatırlayanlar olucaktır miss sixty vardı ya. galiba o, tam emin olamadım mayışık iken. :) ama bence kesin oydu. montun, bakışların ve ayakkabının hepsinin birden aynı olması imkansız gibi geliyo. resmen içimi döktüm ama napalım. zira yere basmıyorum bu gece ben, havadayım. :) buenas noches.

3 cokguzel bir sayidir.:

uçan hollandalı. dedi ki...

evet lan. o göz önünde uçan şeyler tam gammsız. nazlı ceylan gibi lale gibi noktalar. süzülük ve seke seke kaçan.
küçükken ben onlardan görüyorum diye kanser sanıyodum kendimi ibiş gibi.

bi de bana yorum yazman artık beni sevmediğin anlamına mı geliyo =)

cücüğünü yidiğim.

tyler dördın dedi ki...

sevmediklerime yorum yazdığımı iddia ederek ortalığı birbirine katmaktasın şu an.
bence tam tersine level atladığın anlamına geliyo ALNINI yidiğim :D :D

uçan hollandalı. dedi ki...

öyle demiştin. resmen duygularımla oynamışsın. tyler dördın öldi mi. bogumu yidiğin.