CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

5 Nisan 2009 Pazar

başlıkyok.

beğendiğimiz insanlara dönüşme çabamız çok gülünç. bir nevi özenmek aslında. özgün olmak fln hikaye yani. özgün olmaya özeniyosun haberin yok. sağdan soldan birleştirdiğimiz ufak şeylerle kafamızdaki "güzel insan; ben" olmaya çalışıyoruz. ben hiç yapmam diye düşünen olabilir aranızda şu an ama en basitinden bi kıyafet alırken bile bu bana yakışır diye alıyosun. he ne bulursam giyerim önemli olan örtünme içgüdüsü diye düşünenler varsa onlara da saygı duyarım. ama ben tişort alcam mesela bakıyorum yakışır mı yakışmaz mı. aa bu pantolon çok güzel diyosun, halbüse idealindeki pantolon. ideal dedim idea lar fln geldi aklıma. muratsulu seni de çok özledim. neyse bu argümanımı , alıntı yöntemiyle desteklemek isterim. biz bunu öğrendik okulda. ne demiş tylerdurden, bir filminde ; " self-improvement is masturbation. self-destruction is the answer. "
peki sorarım tylerdurden, sen üzerinde o koyu kırmızı muhteşem deri ceketi alırken nası aldın. resmen derimod'a gidip almışsın. e hani destruction fln diyoduk, noldu?
bu argüman desteğimi, tylerdurden zaten yok diyerek çürütmek isteyenlere de derim ki, sen filmi izlemişin de felsefeyi anlamamışsın.
neyse. yapmayın işte böyle şeyler.
şişede durduğu gibi de durmuyo münafık.

3 cokguzel bir sayidir.:

S dedi ki...

:) bazen, bazi yazilar, iclerinde cok guzel argumanlar barindirsalar bile, olmuyor. ben boole, aksamdan kalma ve yeni uyanmis bir bunye olaraktan. guluyorum. evet.

uçan hollandalı. dedi ki...

sana karşı o kadar sevgi doldum ki şu an.yazıyla bi ilgisi yok da yazayım da bilsin dedim.bok parçası.

sözcük doğrulama şeysim de "balness".hahah:D

tyler dördın dedi ki...

:D ben de seni siviyirım.