CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

25 Mart 2009 Çarşamba

tarih.

ara sıra siyasi tarihi çok seviyorum. savaştır barıştır darbedir ilgiyle şaşırarak kimi zaman gülerek okuyorum. film izliyomuş gibi oluyo. bi de mesela antlaşma mı anlaşma mı. bence antlaşma. ama hala anlaşma diyen örtmenler var, ki bazıları bana da denk geldi öğrenim hayatım boyunca, hep kafamı karıştırdılar. doğrusuyla ilgilenmiyorum, bence antlaşma. anlaşma ne lan pazarlık gibi. böyle bi de gruplaşmalar fln var ya, yok yanına çekmeler yok terkedip karşıya geçmeler. sanki hırsız polis oynuyo ibneler.
devletler 3'e ayrılır; anlaşma devletleri, bağlaşma devletleri, seks devletleri. bi de bunların ingilizcesi neydi, bi tanesinin allied ama. oyunlardan öğrendim onu da. bilgisayar oyunları faydalı şeylerdir, ingilizcemizi geliştirir. kantırdan nidforspidden redalert ten öğrendiğim ingilizceyi hiç bi yerde öğrenemedim.

2 cokguzel bir sayidir.:

uçan hollandalı. dedi ki...

sims sayesinde resmen ingilizcem gelişmişti benim de ilkokulda.bi kaç kelkime de ispanyolca öğrendiydim.

Amélie Poulain dedi ki...

bilgisayar oyunu oynamamanın zararları işte. ama sevmiyorum.
aslında birkaç kez need for speed oynamıştım; ama onda da net kesikti, sıkıntıdan patlıyordum ondan işte...
bazen bilgisayar oyunlarından bahsedildiğinde tek kelime bile edememek çok ezik hissettiriyor be! bu konudaki kısıtlı kültürümü de kardeşimin arada sırada kullandığı teknik terimlere borçluyum. o kadar felaket bi' durum benimkisi.