CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

21 Mart 2009 Cumartesi

süpersonik.

size şimdi çok süpersonik bi teknolojik şey sölicem. böyle ağzınız açık kalıcak. oha diceksiniz. hatta aranızda nası oluyo yieee diyenler bile olcak.
ceptelefonu kameralarımız var ya. kızılötesi ışını görebiliyomuş. hemen bi kumanda alın elinize ve cep telefonuzun kamerasını açıp kameradan ucuna bakın. düğmelere bastıkça ışık yancak orda. siyah plastik kaplı olanlarda görmek için çaba sarfetmek durumunda kalabilirsiniz ya da zayıf olabilir ama çük gibi önde vericisi midir led i midir neyse ondan olanlar acayip bildiğin yanıp yanıp sönüyo. başka kameralar görebiliyo mu bi fikrim yok. he görüyosa fotoğraflarda da kullanabiliriz.
şimdi aranızda bunu önceden bilip ne varmış be bunda diyenler olabilir, sizi bilmem ama bu keşif beni çok derinden etkiledi. kızılötesi ışın lan. resmen sıpaydırmen mutant fln öyle şeyler. o yanıp yanıp sönme şahsen beni hipnotize etti. saatlerdir bi elimde telefon bi elimde kumanda oynuyorum. bence çok süpersonik. adamlar yapmış abi. :)

4 cokguzel bir sayidir.:

Hamamböceği dedi ki...

süpersonik dedin beni benden aldın e taylır!

ayrıca bilmiyodum ben bu kızılötesi olayını. denicem!

Amélie Poulain dedi ki...

denedim ama bir şey olmadı.
yastayım be!
ne umutlarla içeri gittim, anneme kumandaya bastırtıp durdum. ama yok, bir şey olmadı.
bizim kumanda yeterince süpersonik değil mi yani?
yastayım, yasta...

tarcinrengi dedi ki...

ben yaptım oldu.

tyler dördın dedi ki...

:) olcak tabi. bence sen yapamamışsındır ameli. pili zayıftır. hepsinde oluyo olmaz diye bişey yok. başka kameralı telefonla dene. olana kadar dene bence. bi kere o ışığı gördükten sonra sabaha kadar oynuyo insan.