CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

23 Mart 2009 Pazartesi

vize bize vize.

kimya vizesi vardı ya 22 alırım demiştim. 16 almışım. ama şimdi iyi not mu kötü not mu bilemedim. 4 soru vardı, hepsini doğru yapan 40 alıyomuş. o zaman 16 iyidir heralde. bi de BB, CB, BA, FF fln böyle amerikan okulundaymışız gibi başka bi not sistemi daha var ki onu hiç anlamıyorum. dizi mi lan burası.
hey ceykım, BA ile geçmişim lanet olası seninkiler nası?
sorma canıtın, ben de FF ile kaldım sanırım, bu mrs.brown da çok acımasız doğrusu.

eskiden ne güzel 70 vardı 60 vardı 43ten 45 vardı lan bu ne böyle. başarısız, geçmez, geçer, orta, iyi, pekiyi. budur yani not. pekiyi de ayrı komik. uzun yıllar pekii diye biliyodum. ilkokul 4te mi ne çözmüştüm anlamını. neyse bence 16 geçer. :)

4 cokguzel bir sayidir.:

inatçı hardal dedi ki...

BA var BC var CC var.bi de AAyla geçtiim diyen öküzler var en zor derslerden (AA yı çabuk söyleyince ekstra bi vurgu katıyor hani en birinciler ya bak sinirlendim şimdi hiç AA olmadı bende neyse.)
artık harfler konuşuyor sayılar değil
şit!

tyler dördın dedi ki...

AA 90 mı oluyomuş 100 mü oluyomuş, öyle bişey. çok sinir bozucu. vay be. AA aldım demek isterdim.

cündebaz dedi ki...

bizdeyse A-, C+ gibi şeyler var. bi boka benzemeyen. sonra midtörm var. ey maynıs diye seslenen hoca var. sonra mrs.brown var. var oğlum, cidden saydıklarının hepsi var.

Bjöm dedi ki...

Bu not sistemi bizim okulda sadece çan eğrisi olduğunda geçerli.ki bu da bizde olmadığı için şükrettiğim bişey.dediğin gibi yabancı okulda okuyormuşsun havası veriyo.hoş olabilir alsında AA aldım ehhee falan.hatta kesin hoş olur =)