CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

8 Mart 2009 Pazar

kavacık.

- istanbul'un anadolu yakası çok güzel geliyo bana. dün gece mağazanın çengelköy şubesinin sayımı vardı. bugün yatayım diye gönüllü oldum sabahlamaya. o kadar güzel ki oralar anlatamam. belki biz avrupa'da oturuyoruz diye bize öyle geliyodur ama çok güzel. daha köprü gözüktü zaten benim içim pırpırlanmaya başladı. sağda rumeli hisarını gördüm, 10 saniye sonra solda istinyeyi gördüm. ağlıyodum resmen. ışıklar, boğaz. havası değişiyo herşeyden önce, ruhsal olarak rahatlıyosun. bi de çok karizmatik ilçe isimleri. beykoz, kavacık, çengelköy, göksu, moda, anadolu hisarı, riva. tabela okumaktan kendimden geçtim. kavacık demek özellikle güzel. ya da göksu. bi yere adresimi verirken göksu/istanbul yazmayı çok isterdim. insanlar nası konuşuyo hadi kavacığa çıkalım çay may, yok çengelköye inelim balık yiyelim, karşıya hisara geçelim ordan istinyede yürürüz fln. bunlar dün akşam duyduğum gerçek cümleler. biz ne diyoruz taksimde buluşalım, maçkaya gidelim maslağa gidelim, beşiktaşa inelim. bok gibi. hadi beşiktaş biraz güzel :) anadolu yakasında yaşamak istiyorum. en azından orda oturanlar ne var burda be diyebilir ama birazcık hevesimi alayım, lütfen.

- bıçak sırtı gibi beni derinden etkileyebilcek bi dizi başlasın istiyorum. ya da biz bıçak sırtını hiç izlememiş olalım bi daha başlasın. müziği çıktı demin winampta random olarak da o yüzden. müziği çok fena hüzünlendiriyo beni, aklıma bişiler getiriyo, neyse.

3 cokguzel bir sayidir.:

Lasombra dedi ki...

bayılıyorum ben de anadolu yakasına evet evet mutlaka ben de orda yaşamalıyım!

bi de biz beylikdüzünde oturuyoruz diye midir nedir lol zaten uzağız istanbul merkezine. hasretiz herhalde.

o moda.. kadıköy falan. ordaki evler, insanları bile güzel karşı tarafın.

hele caddebostan var ya. o sahili. orda yaşayabilirim yani. çimenlere çöm, al biranı cipsini müziğini arkadaşlarını, püfür püfür, önünde deniz, etrafında köpüşler, çimen kokusu sarmış dört bir yanına ah be.

şimdi karşı tarafta olmak vardı anasını satayım :lol: :D

tyler dördın dedi ki...

süreyya plajı dimi. çok fena yerler. kamilkoç ile gideriz arada, ikram fln da varmış :D

gosalynmallard dedi ki...

bir anadolu yakalı olarak bu tarafı çok daha fazla sevmekle birlikte bütün arkadaşların karşıda olmasından şikayetçiyim ben de. evet her türlü doğa güzelliği burada ve fakat arkadaşların hiçbiri buralara uğramaz, taksim'deki gece hayatı bulunmaz, ha dedin mi buluşulmaz. böyle anadolu olmaz olsun =/