CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

15 Mart 2009 Pazar

frekans.

- ben şimdi kimi insanları çok seviyorum, hemcinslerim de dahil. yani öyle bişey oluyo ki böyle hiç konuşmasanız bile o insanın sizden olduğunu anlıyosunuz. mesela bi gürcan hocam vardı hazırlıkta, hiç öyle fazla yakın da diildik seviyeli bi ilişkimiz vardı ama çok seviyor idim onu. hala da severim. sesi çok karizmatikti, ingilizce aksanı süperdi ve birebir benimkilerle örtüşen hobileri keyifleri fln vardı. house un divxlerini mi değişmedik, prison break üzerinde fütüristik konuşmalar mı yapmadık. caz dinliyodu, böyle hafif de zampara bi adamdı bildiğin karizmatik yani renkli gözlü fln. ve yalnız bi adamdı, hiç öğretmen arkadaşı yoktu fazla. sigara içiyoduk beraber djarumumdan çalmıştı fln böyle. keşke abim olsaydı o. yada böyle amca fln ne biliyim, aynı evde yaşanmalık insandı.
sonra bu sabah wat için iş görüşmesi fuarındaki ciee görevlisi. nası şeker bi adam ingilizce mabbet bile ettik espriler fln. sora cebinden bir adet iPod shuffle çıkardı, bi soru sorcam ilk doğru yanıtı verene hediyem dedi. biz dalga geçiyo sandık ama ciddi olduğunu 5-10 saniye sonra anladık. ar yu redi di didi dedi, biz de yes dedik. olraaaaaayt den dedi ve sordu. 1 doların üzerindeki adam kimdir. ben benjamin franklin dedim, bilemedim sıfır puan aldım. corç vaşintın mış. bi çocuk bildi aypodu da kaptı. nerden biliyim len çetelesini mi tutuyorum şerefsizlerin. sanki dolar sıçıyoruz. "hey dad, give me a twenty box meaan" mi diyorum, baba ya 20 lira verir misin diyorum. hayret bişey. ama bi tane daha soru sordu cevabı franklin roosevelt idi onu bildim. hediyesizdi ama o. öyle tebrik etti o kadar. kuru kuru. halbüse en azından bi flaş bellek fln beklemiştim hediye. neyse ziyanı yok, senin konuşman müzik zevkin yalnızlığın yeter. diğer arkadaşı hiç sallamıyodu bunu öne çıkartıyodu kendini. bu da böyle melankolik melankolik salonun köşesinde bize bakıyodu. bu örnekleri 7-8 e kadar çıkartırım böyle hemcinsim insanlar var sevdiğim, frekans meselesi. çat diye anlıyosun. bayanlardan hiç bahsetmiyorum çünkü işler biraz karmaşıklaşıyo o zaman.

- bi önceki postta bulunan şarkı var ya, dün gece çaldılar ve de çok güzel çaldılar, ağlıyodum nerdeyse ama çaktırmadım. ayrıca gözünüzü kapatınca gerçek konsermiş gibi oluyodu thom yorke gelmiş gibi. nası en ufak notasına kadar aynen çalabilirsiniz, nası aynı seste söyleyebilirsin. sana söylüyorum solist. italyan aksanınla çatpat ingilizce konuşmanı sevdik. aytodyua. I told you demek istiyo.

- çok globalsin hasan.
- sağol üstad, o senin enternasyonelliğin.

0 cokguzel bir sayidir.: