CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

15 Şubat 2009 Pazar

windows xp kur'a hoşgeldiniz.

kardeşim kendi bilgisayarında kendini kaybettiği, 7/24 call center gibi nete girdiği için şifre koymaya karar verdik. hıyartonun dersleri de bok gibi. haber vererek, anlaşarak koyduk. ben kendime hakim olamıyorum koyun haklısınız fln gibi yalandan bilinçliymiş bırbırı yaptı.
neyse işte, bigün evde kimse yok ben de işteyim. sen gir benim bilgisayara. tam işlerini yaparken, holden bi anahtar sesi, annem. paniğe kapılıp fişten çek bilgisayarı. 15 dakika sonra annem arkadaşına gitsin, fişi tak bilgisayarı aç. bişeyler çıksın, sen F2 dir bilmem nedir bisürü bas. sonra reset at acaba bişey oldu mu diye.
"please select your proper boot device or insert a boot disk."
2 diskimde toplam 3 tane bölüm komple uçtu. 2si de enerji kesintisinden dolayı çöp. 2 tane disk aldırdım ona yeni. ama pırıl pırıl, çok irenç.
external'ımı seviyorum. ya ocak başında herşeyin yedeğini external'a almasaydım, yeni yıl virüslerinden korkup.
ne olursa olsun, o kadar uğraş, vakit, nefret ediyorum. ayrıca 1 ay geriye döndüm şarkılarımla sık kullanılanlarımla cartla curtla. onu geçtim, emesen listeleri kafayı yemişti bi ara hatırlarsınız belki. benim onlayn kayıtlı listem çok az. bilgisayardakilerle fln her kişiden 2 tane olmuştu msnde fln öyle bi karışıklıklar. üşenip hiç dokunmadıydım. bokum gibi kaldım onlayn listeyle, ne gruplarımdan eser var ne insanlardan. kimi tanıdığımı hatırlamak nası zor yareppim. iyice embesil ediyomuş bizi bu bilgisayar beynimdeki herşey ordaymış bunu anladım. :)
öf.
götoş kardeşimin bilgisayarından bildirdim, yakşamlar.

1 cokguzel bir sayidir.:

Bayan dedi ki...

please select your proper boot device or insert a boot disk.
bu cümleyi çok severim,seviyeli bi iliskimiz vardı bi ara.