CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

8 Şubat 2009 Pazar

reach out and touch ney?

- depeche mode konseri çok pahalı geldi bana. gitmek istiyorum ama bu aralar o kadar zengin diyilim. nolcak hiç bilmiyorum. uzaktan uzaktan mı sevmeli yoksa dave'i bilemedim.

- bilgisayar ve televizyon kurulumuna gittiğim yerde bi kıza aşık oldum. böyle biraz güzel de bişey. bi de çok it gülüyodu yani napıyım. gayet müşteri-satıcı resmiyetinde olabilirdik sonuçta. ama bi enteresan şakalar fln mağazada. neyse sattım işte hepsini, hiç affetmem. gittik kuruluma, annesi babası bi de bu kız, biz de arkadan onların arabalarını takip ediyoruz. vardık işte, oda tam bir kız odası. çok komik böyle. bilgisayar masası masalıktan çıkmış, tokalar lipsitikler fln havada uçuşuyo. topluyo bu fln, bi de sürekli kendiyle dalga geçiyo esprikler yapıyo. ben önce seviyeliydim sora tutamadım kendimi, gül gül öldüm :D neskafe yaptı bana, sonra vinstın verdi. bu arada bunlar olurken tüm aile de evde yani, yanımızda. annesi, bayadır erkek girmedi ya odasına panik oldu eherekokero fln diye şeyler söylüyo. nası utandım, hem sesli güldüm hem utandım. kafamı eğdim, duymamazlıktan geldim. hatta bi soru sordum sanırım yazıcı nereye koyulcak fln diye konu değiştirdim. :) böyle de geniş bi aile, hollandalılar heralde. :D hollandalılar diyince çok acayip oluyo. lalolo fln oluyo. finlandiyalılar daha zor mesela, fillandiyalılar oluyo ağzım.

ya aslında daha çok şey anlatcaktım da çok yoruldum bugün, uykum geldi. au revoir diyorum, her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa.

4 cokguzel bir sayidir.:

Adsız dedi ki...

aşık mı oldun gerçekten? :D

tyler dördın dedi ki...

yok be ne aşık olması :D 48saate geçer, ama etkilendim öyle. ama 48 saatlik de olsa aşık oldum diyebilirim, bi sakıncası yok bence. :)

sinan dedi ki...

Yahu ben seni DM ile alakasiz bilirdim ama? Sasirdim acikcasi.

tyler dördın dedi ki...

kiminin parası kiminin duası. :D içimden bunu yazmak geldi ne alakası varsa :D