CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

10 Şubat 2009 Salı

push the button.

benjamin button'ı sonunda izledim. diceğim şudur ki olmuş. en azından etkiledi beni. illusionist ve das parfume karması bişey olmuş, yani onları andırdı bana hikayesiyle, kurgusuyla, müzikleriyle, duygusallığıyla. bilgisayarı biraz fazla kullanmışlar. yani muhteşem fotoğraflar olabilecek bi çok kare içeriyo, pause yapası geliyo insanın ama bi çoğu dijital. özet olarak çok şahane bi film diil, ama hoş vakit geçirdi yani, 3 saat gerçi yordu biraz ama güzeldi. özellikle !f Istanbul başlamadan gidin derim, sonra gidenin beklentisi yüksek olcağından bi boka benzemez film. jeneriğindeki düğmeler çok güzel de, onları bulamadım.

demis roussos - elle attend adlı şarkıyı bi türlü bulamıyorum. share sitelerinden dinleyebiliyorum ama indiremiyorum. kendisine sahip olan veya bulabilen varsa çok sevinirim, dilesin benden bi dilek.

2 cokguzel bir sayidir.:

Adsız dedi ki...

ayy iyi iyi. ben de gidicektim ptesi akşamı, sonra parti işi çıktı, perşembe akşamına kaldı. 3 saat sürüyo, sen zaten bunalımlı birisin, gitme iyice bunalırsın filan demişlerdi ama şimdi senin şu yazdığın beni yeniden heveslendirdi. gidim bi de ben görim bakalım ;)

tyler dördın dedi ki...

git git, pek güzel. :)