CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

22 Şubat 2009 Pazar

pop goes my coleyn.

enteresan bi şekilde huzur doluyum bu gece. çoğu şey bok gibi ama ona rağmen hiç umrumda diyilmiş gibi çok acayip. umrumda aslında ama umursayamıyorum. hani şey olur ya. çok oturduktan sonra ayağa kalktığınızda dizlerinizin bağı çözülür. hem böyle güldürür gıdıklarmış gibi hem de bi an önce dizlerinizin tutmasını istersiniz. hem keyif verir hem de çekilmez. işte öyle. istemeden gülüyorum bok gibi olan şeylere. :)

kim olduğunu hatırlamıyorum ama birinin blogunda Noir Desir-Gagnants Perdants adlı şarkıyı dinledim, keşfedip indirdim. sanırım onun etkisi var bu salaklık halimde. su geçirmez bi empiüç le su altında dinlemeyi isterdim bu şarkıyı. ama öyle bi su altı olcak ki sizi mutlu eden sualtılardan. yani tatil bok gibi geçerken zorla girilen deniz diil, mutluyken girdiğiniz deniz.
ve de bi uçak camından bulutlara bakarken dinlemek isterdim bu şarkıyı. neyse çok uzattım, şu anda hatırlamıyorum o blogu, burdan teşekkür ediyorum. okuyosa ne ala, okumuyosa okuyanlar okumayanlara söylesin.

başlık nerden mi geldi. coleyn görlü çok seviyorum da o bunu bilmiyo. farkındaysanız yazar burda tırt bi film ve kitap olan boleyn girl'e de tariz yaptı. :) adios.

edit: bu yüzüncü kaydımmış, kendi kendime kutluyorum odamda. :) beşyüz olsun bin olsun. amin.

2 cokguzel bir sayidir.:

jolene dedi ki...

di adır cöleyn görl.
ay lav yu tu.
yine de zaman zaman gıcıksın.
si yu.
kis yu.
hag yu.

tyler dördın dedi ki...

napalım allah baba da beni böyle yaratmış. :)