CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

5 Şubat 2009 Perşembe

mim.

ben mimden tiksiniyodum ama bayadır yazmadığım için özlemişim. uçan hollandalı ve amelie poulain iki farklı mimle köşeye sıkıştırdılar beni. ben naptım. ters köşeye yattım.

- 40 yıl düşünsem aklıma gelmez diyeceğin 3 icat: printer, ampul, uçak.
printer bildiğin ödev yapıyo lan çok ilginç, ekranında gördüğün şeyi gidiyosun örtmenine gösteriyosun o da imza fln atıyo. eskiden a4 altına çizgili dosya kağıdı koyup yazardım ben teytey. ampul hiç aklıma gelmezdi, mum iyi lan derdim hafif loş.
uçaktan hiç bahsetmiyorum bile nası uçuyo bilmiyorum. sırf onun için okuluna girdim hayırlısı. pervane takıp çıkarırım belki.

- en sevdiğimiz 3 peynir çeşidi: mimi yaratan gurme miymiş neymiş. tam yağlı inek peyniri yiyioruz biz, yımışak oluyo. markası da özpey.

- lunaparktan 3 alet: vortex, crazy dance, bi de alaborayı çok özledim. o sıradaki korkuyla sıradan çıkmayı kendine yedirememe arasında kalmayı sevdim ben.


-1. Paraşütle atlamaya karar verdiniz ve ilk atlayışınızı yapmaya hazırlanıyorsunuz. Yerde sıranızı beklerken yukardan atlayanları seyrediyordunuz... Aklınızdan neler geçiyor?

wtf? uçuyolar lan.

2. Sıranız geldi ve uçak üçbin metreye yükselirken siz de kendinizi hazırlıyorsunuz. Arkanıza hiç bakmadan önünüzde açılan kapıya geliyor ve kendinizi aşağıya bırakıyorsunuz. Aşağıya atlarken ne diye bağırıyorsunuz?

auoaaaaaaaaananıskimamınakoyimgötorospuçocuğu. -alaboraya ilk bindiğimde de böyle bağırdım. örtmen kızdıydı.-

3. Güvenli bir biçimde yere indiniz. Paraşütünüzü toplarken bir eğitmen size doğru geliyor ve birşeyler söylüyor. Eğitmen ne söylüyor?

kaptan pilot ahmet dedi ki, ayrılmasın bi yere geliyorum 5 dakkaya dedi.

3 cokguzel bir sayidir.:

fakeflakegirl dedi ki...

e kokoloji bu?

Amélie Poulain dedi ki...

auoaaaaaaaaananıskimamınakoyimgötorospuçocuğu.

kesinlikle çok içten.

tyler dördın dedi ki...

çok pis bi huy ama ben korkunca küfür ediyorum. :)