CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

2 Şubat 2009 Pazartesi

ibştrkcll.

- yarıyıl tatilinden ötürü gnctrkcll geçmiyomuş. ibişsiniz olum hepiniz ibişsiniz. bu cümlemi okuyunca senden ötürü mü benden ötürü mü diyesim geldi. :) niden hastasın?
yesman ile benjamin button arasında kalanlara referans olsun, bencamine gidin. bencaaaaminnn neler oluyor bencaaminnn. ama yesman de çok güldürüyo bak, gençtürksel başlar başlamaz ona gidin yada 3 liraya korsan edinin. yer yer çok güldürdü beni. bazen de uykum geldi. ecük güldürdü ama daha çok.

- ciddi ciddi rihanna'nın disturbia şarkısını seviyorum. kendime hayret etmekteyim ama valla seviyorum. kız da güzel arkadaş napıyım. çok kısaymış gerçi öyle dediler ama napalım allah baba da onu beyle yaratmış. :)

- essay yazmanın bana öğrettiği tek şey, virgülden ve noktadan sonra boşluk olması gerektiği. yarın okul başlıyo, 6 ocaktan beri şahane yatıyodum geziyodum. yine işokul ağırlığı altında ezilicem heralde. o yüzden essay yazmayı çok özledim, hiç başlamasın 101ler 102ler fln. bide bişi diyim mi ben öseseyi fln unuttum he. hiç öyle itülüden ders verilir fln diye işlere kalkışamıcam sanırım, matematikmiş fln sildim resmen onları sınavdan sonra. beynim kalmadı.

* - ya bu koraycandemir çok yakışıklı kızım, kız olsam kesin veririm.
- bulduk da vermiyoruz sanki, salak. ekieki.

2 cokguzel bir sayidir.:

inatçı hardal dedi ki...

yesman sinemada izlenmesin,sadece dvdsi piyasaya sürülse de olurmuş hakkaten.bencamin batın 2-3 kez izlenebilirdir muhtemeldir.
gnctrkcl halt etmiş afedersin her filme 9 lira ödemeye alışkın değil bu insanlar.ibiştrkcl. =)

tyler dördın dedi ki...

ibişin önde gideni. hatta taocu ve totoş. saçma diil mi ama yani mesela benim şimdi okulum başladı, liseli gençlik yarıyıl tatilinde diye ben niye genç olamıyorum gençtürksel yapamıyorum. öldürürüm lan sizi.