CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

16 Şubat 2009 Pazartesi

- ben de mi bi ugg alıp giysem napsam. böyle ara ara bişeylerin çılgınlığı oluyo ya modası fln. işte ben o zamanlar çok korkuyorum, gerçekten. bildiğin ürküyorum. mesela hemen bi retrospektif yaparsak, - işte size cümle içinde kullanıma bir örnek eki eki - zamanında cat, buffalo, harley çılgınlıkları olmuştu. işte onlar beni çok korkutuyo. düşünsenize ne kadar büyük bi insan topluluğu. istediğini yaptırabilirsin yani, çok korkunç büyüklükte bir kitle. mesela şimdi o giydiğiniz uggların içinde ölümcül bi vürüs olsa kaç milyon insan ölür şıp diye. tanrım, çok büyük bir güç bu ugg. :)

- küçükken, 6-7 yaşındayken fln, teyzemlerin yazlığındayız bodrumda. annemin çantasında sakız arıyorum sentırfreş. bi adamın resmini buldum. baktım baktım böyle yabancı bi adam. böyle bi şok oldum sonra hiç bişey olmamış gibi aldığım yere koydum dikkatlice, hiç dokunulmamış gibi. bi düşünce aldı beni böyle, annem babamı aldatıyo mu diye. allahım nası korkuyorum üzülüyorum. sanki bi devlet sırrıymış gibi sakladım. görmedin taylır görmedin öyle bi fotoraf yok diyorum kendi kendime, bi yandan da dua ediyorum allam nolur yanlış görmüş olıyım diye. kendimi yedim çok uzun bi süre. tatil bana zehir oldu, gördüğüm o sırrı da gömdüm içime, hiç kimseye söyleyemedim yıllar boyunca. 12 yaşındayken tesadüf eseri öğrendim ki, meğersem dayımın gençlik fotoğrafıymış. :)

2 cokguzel bir sayidir.:

Adsız dedi ki...

ay o zamanlar harley'lerden hiç haz etmezdim şimdi de ugg'lardan etmiyorum. o ne öle yaw, narin narin kızların altında eskimo ayağı gibi koca koca bi çift ayak.. ama şu virüs fikri iyiymiş, şöyle sağlam bir bilmkurgu gerilim oluşturulabilir virüslü ugg'larla ;)

tyler dördın dedi ki...

hepsi ölücek bence. :)