CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

28 Şubat 2009 Cumartesi

3,14.

kızıl naber. sırf beraber çalışabilmek için orda işe başlayabilirim. hiç kızıl gibi de diyil, nası yaptın onu. kapıda sıra bekleyen insanlara yol gösterişini sevdim, boşalan yerleri atmaca gibi kollayıp, kurnazca kalkıyo musunuz diye soruşunu sevdim. kapıda sıra bekleyenlerin olduğu bar da ilk defa görüyorum. gidin başka yere neymiş be orası. alala.

ya sana ne demeli ferhat güzel. gecenin 3'ünde istiklalde, elinde şarap şişesi yanında 2 tane hatun. keh keh gülüyor idin. aaa ferhat güzel dedim duymadın bile öyle konsantre olmuşsun. ferhat güzel, kafası güzel. ne biçim de ayyaşmışsın ptü.

sattas, size de teşekkürü borç bilirim. bi kez bile dansetmemişimdir insan içinde. beni benden aldınız, siz reggae yapmıyosunuz. başka bişey o. her hafta geliciiz. yalan tabi, nereye gidiyorum her hafta. sınavım var diye işyeri izni aldım her hafta sınav yemezler heralde. bahaneyi değiştirsem 3.cü haftada ya bu çocuk niye aynı gün izin alıyo her hafta derler. olsun. 15 günde bir geliriz. sittinsene geliriz.
sabaha karşı ortaya çıkan portatifezgi'ye olan şaşkınlığımı hatırlamak dahi istemiyorum. gecekuşu. evin yok senin.

1 cokguzel bir sayidir.:

jolene dedi ki...

bak şimdi.