CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

21 Ocak 2009 Çarşamba

where's my mind?

- az önce house'un 2.sezon finalini izledim. ve şu ana kadar beni en çok hayran bırakan bölümü oldu. adeta bi film çekmişler 45 dakikada. izlemeyenleriniz varsa söylüyorum, house'a başlayın. ve de bi an önce 2.sezon finaline gelin :)
bilmiyorum neden ama beni böyle şizofrenik şeyler çok etkiliyo. filmi izlerken sürekli bi sorgulama, hangisi gerçek hangisi diil, dakka başı ters köşeye yatma fln. işte benim tüylerimi diken diken eden, gerçekten sinemayı film izlemeyi başlı başına bi deneyim haline getiren böyle eserler. fight club'da da oldu bu, memento'da da, a beautiful mind'da da. böyle etkilenip etkilenip kalıyorum hö diye filmden sora. hayat boş geliyo, zaman duruyomuş gibi oluyo. arkadaş bana öyle filmler lazım. siyaey filmleri fln da aynı etkiyi yaratıyo mesela aklınızda olsun. hangi film olduğunu hatırlamıyorum da bi tane filmi burda migros afm'de izlemiştim. çıkınca böyle zaman yavaşlamış gibi oldum, sesler silik geliyo ışık fazla geliyo, herşey anlamsız geliyo fln. sürekli bi düşünce halindeyim, arkadaşlar iyi misin fln diyo :D işte az önce, bu deneyimi ilk defa bi dizide yaşadım, lost bile yanına yaklaşamadı. he şimdi böyle şeyler diyorum, house losttan süper bi dizi fln diil genel olarak, öyle beklentileriniz olmasın. ama 2.sezon finali, bambaşka bişey.
neyse işte bakın saçmalayıp bisürü şey yazmışım, demek istediğim film sorası kendinden geçme olayı bu. :)

ayrıca bu anlattığım şeyleri yapabilcek olan tavsiye filmlerinizi de bekliyorum, belki izlememişimdir, bana çok güzel bi hediye vermiş olursunuz. hadi adios. aklınıza mukayyet olun bi daha görüşene dek. mukayyet öyle mi yazılıyo bilmiyorum ama öyle okunuyo :)

2 cokguzel bir sayidir.:

Conrad Bundy dedi ki...

dr strangelove.
elbette psycho.
redbelt.
the life and death of peter sellers.

dr strangelove adeta şizofrenik oyunculuk denebilir. peter sellers denen ruh hastası 3 ayrı karakteri inanılmaz oynar. redbelt öyle şizofrenli falan değil de pek güzeldir aklıma geldi yazdım.

tyler dördın dedi ki...

tenk yu veri maç, psycho dışındakiler çok makbıle geçti :) divx olarak not aldım indirmek üzere.