CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

24 Ocak 2009 Cumartesi

untitled.

untitled yazmayı çok seviyorum he sağa sola. türkçe windows'ta ne kadar çirkin adsız diye. untitled öyle mi halbüse. değişik bi karizması var :)

-lost izledim, 5.sezonun ilk bölümlerini. bence artık iyice eşşeğin şeyine su kaçırmışlar. hiç eski tadı kalmamış, bokum gibi dizi olmuş. eski tadı kalmamış ama yine de izletiyo kendini köpek. prison break 4. sezon da öyleydi mesela. hiç o break tadı kalmamıştı, saçma sapan misyonlar fln. ama izletiyodu yine, çünkü kendi içinde bi bütündü, aksiyondu. neyse işte öyle, hiç tad alamadım lost'tan. ama özlemişim biraz. sawyer hala daş gibi adam. kate çökmüş. global krizden olsa gerek. bi de şeyi görseydim clarie, yani gerçek adıyla emilie de ravin'i. ona aşıktım ben. bi onu, bi charlie'yi bi de ana lucia yı çok özledim.
---spoiler---
ama tabi hepsi öldü. akdjkgfadsf :D o kadar spoiler'ı görüp de ne yazmış diye baktıysanız hakettiniz yani bu sonu, henüz bilmeyenler.
---spoiler---

- hani geçenlerde reyon düşmüştü parmağıma fln çok fena olmuştu ya tırnak. işte o tırnak zangır zangır sallanmaya başladı, çok dehşet verici bi durum. ama bi yandan da düşsün rahatlıyım diyorum.

- bikaç kişiyi çıkardılar mağazada. çoğu da ehliyetli adamlardı. kimse kalmadı araba kullancak. böyle bi kim gitcek şöför bulalım fln diye kriz anında atladım benim de ehliyetim vardı ki ohooo diye. her yere ben gidiyorum artık. o montajlara teknik servislere fln gidiyodum ya. artık işte hem gidiyorum hem sürüyorum çok güzel :) bahçeşehir'e bi de ataköy'e gittik bugün. gez gez dur. bi bakmışım akşam olmuş, 2-3 saat sora da bitti zaten iş, çok süperdi :D

yoruldum konuşmaktan. au revoir.

3 cokguzel bir sayidir.:

hazal. dedi ki...

sawyer göbek yapmış.

gia dedi ki...

oha resmen araba kullanıyosun. hayal edemiyorum resmen kullanıyosun:D ahahhaa:D

tyler dördın dedi ki...

yes, ofişılli kullanıyorum :D bildiğin resmi. ehliyet fln var cüzdan da, ilk çevirmemi hevesle bekliyorum. korkarak 3 km ilerisini görmeye çalışmalarım geride kaldı. tee ağustosta şöför olabilirdim ama devlet babaya vercek param yoktu, anca biriktirdim :)