CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

13 Ocak 2009 Salı

strepsils.

bayadır bişeyler yazmıyodum iş güç derken, bisürü şey gelmişti aklıma yazcak şimdi unuttum :) geldikçe yazarız. an itibariyle, 37.9 santigrat fahrenayt derece ateşim var. bi de R vardı, R neydi? referans mıydı? C, F, R. kimyayla ilgilenen ya da öss ci arkadaşlar yardımcı olsun. neyse ne diyoduk. işte çok fenayım. kendimi yollara atabilcek kadar iyi hissedersem, cydarlarla "dest-i izdivaç" a gidicez :D gerçekten böyle bi plan var ama işte hastalık tam üstüne geldi. bayan adaya sorular fln sorcaz, üstüne gidicez iyice :) işalla ateşim düşer, enerjikleşip gidebilirim çok şükür amin.
strepsils-sandoz-upsa-benical 4lüsüne sığındım, işe yarasalar bari. hiç de sevmem ilaç kullanmayı mecbur olmadıkça almam ama, evde yatıp kendi kendime iyileşicek kadar bekleyemedim.
onu bunu bırakın da, fırat hayaletçi adamı nası kovuyo süpürgeyle pısst pıssst diye :D benim de öyle kovmam lazım gribi.

2 cokguzel bir sayidir.:

dide dedi ki...

ohoo benim öyle güzel profiterol yapan annem olsa hiç iyileşmem ki. yat dinlen ne güzel. naz yap biraz, kendini ağırdan sat :P
ayrıca öss daha yeni geçti be nası möhendiz olcan sen koskoca reaumur'ü bileme bi de desti izdivaça git. kızım olsa vermem valla. git termodinamik termostatik filan öğren gel derim.
hatta sen çık canlı yayına ben de bağlanıyım kavga koparalım.
ay neyse çenem düştü. öpüldünüz mösyö, çabuk iyileşin.

jolene dedi ki...

ah bebeyim.ben de hastayım.ne biçim de hasta olmuşuz.o değil de ben duvarıma geçen sene bu tarihte "beyne kaçan sümükler" yazmışım ne ilginçtir yine aynı tarihler ve yine hastayım.
altında da tedi beyırla karşılaşma tarihleri varmış.benim duvarım o.oralar hep benim.J.