CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

16 Ocak 2009 Cuma

simik.

burnum tıkalı şimdi tamam mı. bi taraf tıkalı diğer taraf akıyo. şimdi akan tarafı çekmek istiyorum ama anatomimiz itibariyle tek tarafı çekemediğimiz için ikisini birden çekmek durumunda kalıyorum. noluyo, diğeri tıkalı olduğu için çekemiyorum. böylece bi tane nefes aldırmayan bi tane de şırıl şırıl akan, totalde iki delikten oluşan bi burnum oluyo.
bi de şey var mesela, böyle tıkalı olan tarafın içinde sanki bi kabarcık hareket ediyo, bi anda açılıveriyo burnum tık diye. ama sora yine kapanıyo. bunu eminim hepiniz yaşıyosunuzdur, böyle o kabarcıkımsı patlasa da tık diye burnum açılsa diye. size anlattığım bu olayın medikal açıdan açılımını bilmiyorum neden öyle oluyo. ama bence kabarcık o :)

yani sonuç olarak diyorum ki, burnunun tek tarafını çekmeyi bilen varsa söylesin nası olduğunu, bana da öğretsin. simik simik nereye kadar. siliyorum siliyorum bu sefer de tahriş oluyo, çok acıyo. aslında en güzeli neydi biliyo musunuz, ufakken sivitşörtün lastikli kol kısmına silmek :) yine yaparım gerçi şu an ama iş fln olduğu için pek mümkün diil. ama böyle boş günümde evde yattığım bi günde olsaydım giyerdim bi tane lacivert sweat. silerdim de silerdim, bi yandan da film izlerdim öah mis :) o boş gün de taa pazartesi. selpaa olan var mı?

5 cokguzel bir sayidir.:

Lasombra dedi ki...

no selpak.
in tuvalet kağıdı we believe :D

tahrişi %70 kadar azaltıyor bir de burun açmak için şu okyanus suları falan satılıyor onlardan bi fıs, ooh derin derin nefes.

geçmiş olsun =]

dide dedi ki...

bak şimdi elinle burnunun çekmek istemediğin tarafına bastır böylece süper bi tek taraflı çekiş gücü kazanıcaksın.
ama uyarımı da yapıyım bu davranış tipi sinüzite neden oluyor. ben hep yaparım ama bende zaten kronik sinüzit olduğu için her yol roma.
ayrıca bi först difense al bak. burnunu 5 saniye içinde açıyo üstelik bi haftalık rezervi de kurutuyo :)

inatçı hardal dedi ki...

bi de burnu çekerken kulaklar tıkanıyor geçici sağırlık yaşanabiliyor.

osuruktanteyyare dedi ki...

o kol parlar bide mis gibi :D

tyler dördın dedi ki...

@lasombra: geçmiş olsun dilekleriniz için tenk yu, ama ben şimdi tuvalet kağıdını nası iş yerine götüriyim? mağazada nası siliyim? reyona mı koyıyım napıyım :) sen bana ev çözümü sundun, sıfır puan. sen derse giriyosun tabi, mis gibi örtmen masasına oturuyosun ben öyle miyim halbüse :)

@dide: o förts difens yalan bişey bence. plesebo etkisi o. sen parayı verince allahın şekeri sana ilaç gibi geliyo. beyinsel o beyinsel. hıhı evet. :)

@redhead: bi anda açılınca, o kulak sızlar irenç bi şekilde ağrır hatta.

@osuruk: parlamasını bırak kuruyunca böyle tırnakla fln kazıyıp oynayabilirsin. bi de tekrar ıslatarak temizleyebilirsin. ama bence kalsın öyle parlasın :D