CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

27 Ocak 2009 Salı

seviyorsle.

size hayatımın kadınının bi prototipini göstericem. evlenceem kadın da olabilir, evlenmesem de, başkalarına rağmen sonsuza kadar böyle bi içten içe seviceem kadın da olabilir. başkaları da olur hayatımda ama, bu kızı sonsuza kadar severim. zaten aşk çikolata gibidir, araya fıstıklar girebilir :D
yeni keşif kendisi. ısrarla takip ediniz.
gözleri, burnu, dudakları, saç kesimi, saç rengi, elbiseleri, tavırları, dans edişi, boynunu oynatış biçimleri bile. hatta sesi ve müzikal zevki. sanırım ağlıcam aşktan. gerçekten ama, böyle dalga geçmiyorum. hani hızlanır ya kalbiniz, öyle oluyo. myspace'deki fotoraflarda da, videonun başındaki poker sahnesinde de, daha önce bahsettiğim iç delen bakış vardı ya, derin. işte onu görebilirsiniz rahatlıkla. ya bi de o poker sahnesinde birine benziyo ama çıkartamadım. beren'e mi benziyo acaba.
onu bilemiyorum ama işte bu kız ceviz ve viski ikilisi ardından yanaklar kırmızı kırmızı sızılası kızdır. o kız bu kız işte.

honeyhoney - Little Toy Gun video

tıklayarak, myspace sayfalarına da ulaşabilirsiniz.

edit: sildim ben videoyu. blogu açınca otomatik açılıyodu napiyim irenç.
ben de ne hastayım he, yapamadım demiyorum da hemen siliyorum. izlemeyenler tıklayarak izlicek artık, elleh baba da beyle yaratmış bu blogu.

3 cokguzel bir sayidir.:

hazal. dedi ki...

'aşk çikolata gibidir, araya fıstıklar girebilir' güldüm çok.

tyler dördın dedi ki...

:) özledim o amcayı. ne de çapkın ülker amcası.

Amélie Poulain dedi ki...

Çok sevdimdi ben de. Son günlerde en çok dinlediğim şarkılardan...