CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

18 Ocak 2009 Pazar

pastalar da uçar.

nihayet blogger dünyasına katılan uçanhollandalı 'nın doğum günüsü olduğu için, ona burdan hediye hazırladım. arada tonlarca mil (?) olduğu için, anca böyle sanal sanal. nice senelere sıpa :)





ayrıca bi önceki post'taki fotoraf varya, feyk o :) çocuk ben diilim, kız da jolene hanım diil. orasının neresi olduğu hakkında ise hiç bir fikrim yok :) ama çok beğendik fotorafı napalım :)

hediyedeki katkıları için cenkerdem'e teşekkürler.

4 cokguzel bir sayidir.:

uçan hollandalı. dedi ki...

hahahaha.suu sıkıp evimizii cok ıslattılaaar.bugun giaylan bu sarkıyı söyledik hep dersanemizde.:D burdaki küçük kardeş ben mi oluyorum acep ha?tenks tyler ağabey.gözüm yaşardı biraz gülmekten.sildim hemen akmasın boyları deyü.
ben de sana bi şarkı armagan ediyom aynı sanatcıdan.cahiliik çok kötü bir şeydiiir.cahilliğin cok kotü bir şey oldugu zamanlarda cahillik çok kötü birsey miiişş...
çakma bonusunuzu cektim bi sürü.

tyler dördın dedi ki...

:D çok kızıp babamı alıp gittiler, ler lar. :)

gia dedi ki...

202080 tamirci geldiiii, ya bu şarkıyı bize küçükken öğretmişlerdi(havalı bi çocuktum koleje giderdim ben:D:D:D)orda hep söylerdik, bi de hızlı söylerdik çok komikti. ay allahım eski günlerim aklıma geldi. cenk ve erdeme ben de bir daha bir daha buradan teşekkürlerimi iletiyorum. acaba okuyolar mıdır? ay okuyolarsa çok gülerim, jose manyağıymış hergün takip ederlermiş falan:D:D:D

dide dedi ki...

12i temmuzu bekliyorum. ehem öhöm.