CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

7 Ocak 2009 Çarşamba

qwerty.

- naber sevgili okur. çok yorgunum bu akşam. okula gitmedim işe gittim, cuma günü izin alıp sınava gidebiliyim, sınav sonrası da dışarı çıkıp içkimi içebiliyim diye. işyeri yordu beni. ya bi de ben çok kötü besleniyorum sanırım ya annemin yemeklerini özledim. işyerinde tabldot veriyolar ya, kötü diil yani güzel yemekler çıkıyo da böyle amaç sizi beslemek diil de doyurmak olduğu için saçmalıyolar. pilava mesela basıyolar yağı. lan pilav yağdan birbirine yapışır mı. tane tane olur, çok az da yağ koyarsın tercihen tereyağı, sen o eser miktardaki yağın tadını alırsın, "mmm ne güzel lan çok lezzetli" dersin. bununki böyle diil, yağlı pilav çorbası. son sölediğim tanıma hiç bi anlam veremedim şu an :) neyse burdan halil abiye sesleniyorum, mercimek çorbanla domates çorban çok süper ama pilav olmuyo halil abi. ayrıca bugün yemek tuzsuzdu onu da söliyim. düşünsenize bi de adamın blogu fln varmış, aşçının yani. yemek tarifi fln. okuyomuş bu yazıyı ajdsfjasgjk :D

- annem bugün bi profitöröl yapmış, ooof ooof. bu kadın bi cevher ya. lan ben nası bırakıp gidicem eve çıkıcam. hayatta gidemem. böle profötöröl görmedim ben :)

- biz bugün mağazada bisürü fotoraf çektik, gönül isterdi ki hepsini koyıyım size işyerimi görsel tanıtıyım. ama çok zor. o yüzden şimdi size sürpriz yapıyorum. beni hiç bi şekilde görmeyip de sırf yazdıklarımdan tanıyanlara çok büyük sürpriz. ta taaaaaaaaaaa :D

http://aşşağıda/ link bakma boşuna.com :)

çok büyük bi fotoraf oldugundan ve çözünürlüğünü değiştirmek istemememden ötürü blogıra koyamadım. ya bu benm bloga fotoraf koymayla ilgili sorunlarım var sanırım he. neyse.
---spoiler--- mine çekti, ben de utanıyım dedim :) detaylara dikkat çekmek istiyorum, yaka kartı, minenin reyonundaki nokyaları asker gibi dizişi. ---spoiler---
tabi hala esrarengiz bi futoraf, surat belli diil. çok boktan bi suratım da olabiliiiiir, muhteşem bi suratım da :) siz istediğiniz suratı yerleştirin oraya. zaten suratlı resim olsaydı, bi yerde görseniz fln hemen tanırdınız "aaa taylır" diye. ben istiyorum ki, hepimizin içinde bi taylır olsun, orda yaşasın. :D yeri geldiğinde kendini göstersin.

http://www.divshare.com/download/6264479-ad5

8 cokguzel bir sayidir.:

fakeflakegirl dedi ki...

beybi gel ben sana pilav yapiim bütün acılarına son veriiim..
kajslaks

dide dedi ki...

oo mösyö ben bu yüzü unutmam dostum :)

tyler dördın dedi ki...

görmedin ki unutasın hıh :) göremezsin bence. matmzel de olsan uzak yani sonuçta.bilemedin sıfır puan. :D

uçan hollandalı. dedi ki...

elleri güzel.kabul.(benimkinden deyil tabi ki)ama o yüz yok mu.vahşet annem.ne diye kapamış.gizemli olmaya çalışıyomuş gibi.yok yook.çirkin bildiyin.

tyler dördın dedi ki...

sen kendine bak, sıratsız. hem sıratsız hem kısa boylu. evde kalcan bence :D

uçan hollandalı. dedi ki...

röledit.şaka yaptım.çok güzelsin.
ayrıca pek kısmetliyim.bodur tavuk her daim piliçtir yavrum.

jolene dedi ki...

aa ne biçim taylır.seni hiç böyle hayal etmemiştim.sen..sen.nasıl olur da böylesine kıvırcık kabarık saçlara sahip olabilirsin.
bence sen dümdüz siyah saçlı bi insanmış gibiydin.
bir gün yüzünü de görebilmek dileğiyle.

:):):):):):):)
it J.

tyler dördın dedi ki...

:) nası yalancısın. bi kere kaç aydır uzuyo bu saçlar duyan da hiç tanışmamışız ya da yıllardır görüşmüyomuşuz sancak. sen bir coleyn sen bir jülide, sen bir canısısın. ayrıca yaz tatiline girmişiz de çıkmışız gibi olabilir bi süre sora, böyle şeyler de olabilir, hep oluyür biliyosun :)