CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

4 Ocak 2009 Pazar

- evet 2009'a hoşgeldiniz sevgili okur. hadi bi öpüşüp barışalım önce burdan bana kızmış okur varsa hiç. belki uyuz olmuştur. belki de çok kızmıştır küfretmiştir. gelin barışalım size zeytin dalı uzatıyorum :)


- dün parmağıma gondol reyon düştü. şimdi diceksiniz ki o ne. resmini de koycam ama böyle 4 kişinin kaldırarak altına tekerlek koyabildiğimiz, ortalama 140-150 kiloluk bişi. koca bir reyon. götürdük işte gitmesi gereken yere, tekerlekli platformu alcaz altından. kaldırdık. platformu çektiler. karşıdaki salak bi anda bırakmaz mı. refleksle elimi çektim ama en uzun parmağımız olan orta parmak, yapısından ötürü kaçamadı. nerdeyse kurtarıyodum ama tırnak altta kaldı. şu ana kadar diş ağrısıyla beraber hayatta yaşadığım en büyük acı, tarif edemiyorum. öyle bi an geldi ki, yanımda parmakla ilgilenenlere "kesin lan şunuuuaaa" diye baardım. kırmızı mor ve lacivert olarak renk değişimini tamamladı son 48 saatte. mağazadan bi kaç arkadaş ve annemin iddaasına göre bu tırnak düşermiş. anaokulundayken düşürmüştüm bi kere daha ama şimdi yine panik oldum. o lacivert yeşile ve belki sarıya doru açılcakmış renk olarak gökkuşağı olcakmış :) napalım işte şanssızlık. parmak da kırılabilirdi ki, refleksle çekmesem düştüğünü farketmesem muhtemelen öyle olcaktı. kimsenin başına gelmesin, dikkat edin.

- o en aşağıda lastik ayaklar var görüyomusunuz.işte onlar böyle kazalar olmaması için yapılan akıllıca icatlar. ayaksız reyonlar siktirip gitsinler.

- işyeri mükemmeldi bugün. yarın 10da midyear sınavım olmasına rağmen, sabah 7de kalkcak olmama rağmen bugün çok güzeldi. ödüllü pes2009 turnuvası var, playstation 3 turnuvası. turnuvanın futorafları çekilcekmiş, insert, gazete ve web için. geldiler elime bebek gibi K10D sıkıştırmızlar mı :) o an böyle, "taylır bey fotoğraf çekimiyle siz ilgilenecekmişsiniz galba" demeleriyle beraber heycanımı anlatamam. karar verdim, hobide kalmıcak bu iş. az da olsa parası ucundan biraz bu işe de giricem. fotoğrafçı çırağı da olurum, reklamcılıkta da çalışırım, serbest de çalışırım, düğün fotoğrafçısı da olurum :D ne iş olursa yaparım. çok güzel oldu futolar. bi ara üşenmezsem yüklerim. ya da yüklemem belli olmaz. ama bi tane resim koycam yazının sonuna.

- saç okşanması çok tehlikelidir, ben burdan bi erkek olarak karşı cinsimi uyarıyorum. sonra çocuk gelip de aşkmeşk diye saçmalarsa vay ben yapmadım vay ben duymadım demeyin. hiçbir erkek, salak da olsa, götünden atıp da size aşkmeşk yapmaz.

- hadi adios kendinize iyi bakın bi süre. ben tekrar yazana kadar. sonra yine düşünür, yeniden değerlendiririz bu durumu. :)
http://www.divshare.com/gallery/462947-4bb

- linke tık yaparsanız büyür. çözemedim thumbnail olayını. mimar, grafik tasarım gibi işlerle bilgisayarının sabrını zorlamayıp da inatla intele para verenlere gelsin bu futo. ne? yeşil oje bozmuş mu? evet, ben de öyle düşünüyorum :) ps uğraşamadım. görmeyin onu siz.

4 cokguzel bir sayidir.:

Demirbey dedi ki...

gökkuşağını ficudumuzun içinde taşımak ne güzel.hey hat biz kullarını özene bezene yaratmışsın...

Bayan dedi ki...

geçmiş olsun yahu...

tyler dördın dedi ki...

ficud :D
ficudumuzu tanuyalum.

@nunc: tenk yu honey :)

bi sandalye çek ve otur. dedi ki...

anaam geçmişler olsun, tez vakitte iyileşmeler.