CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

19 Ocak 2009 Pazartesi

e.e.ş. # 5

e.e.ş. serimize devam edesim geldi bi an. birincisi, bourne üçlemesinin soundtrack'idir ayrıca, bilginize.








- bugün gittim alışveriş yaptım. teyzemin yılbaşını hediyesini değiştirmeye gittim, bi bakmışım elimde poşetler. ama çokgüzel şeyler buldum ucuza, kapşonlular sweatler tişörtler havada uçuştu :) bazen öyle kriz geliyo, senede 1-2 kez, para saçıyorum. zaten bu krizler dışında da başka alışveriş yapmıyorum, çok zor geliyo. o yüzden giyinebilmek için lazım bu krizler sanırım bana.

- otobis durağında, ayakta kal diye bi türk filmi'nin afişini gördüm. yine klasik liseli maceralarını anlatan türk filmi. anladık sinem kobalın götü çok güzel, ırmak ünal fln da asi seksi liseli oo ye diye koymuşsunuz. hayır o diil, 4 sene lise okudum, bi kere bile öyle okul eteği görmedim, nerdeyse söyleyin bundan sonraki liseli nesile de faydanız olsun. nası bi fetişi var yönetmenin bilemiyorum. ırmak ünal'ın da yapmadığı halt yokmuş bu arada, son zamanlarda öğrendim. neyse işte, bi kez daha üzüldüm öyle film görünce. gerçi ıssız adam'ın yılın en muhteşem filmi olarak gösterildiği bi sinema topluluğundan çok bişey beklememek lazım, çünkü çıta ıssız adam. he ıssız adam çok mu kötü, değil, orta halli vasat. ama çıta olması yanlış, en tepede. yani insan merak ediyo işte böyle, ayakta kal, okul mokul gibi filmlerin yönetmenlerini. bence dışardan bi adama çektiriyolar :) çünkü en kötü yönetmen bile olsan, bi yerde bi sinema fln okumuşsundur bişiler yapmışsındır, sinema tarihi fln bilmen lazım zilyonlarca film izlemiş olman lazım. tırt bile olsa azcık entellektüelliğin olur zamanla. sanırsam film şirketinin patronu çekiyo, başka açıklama bulamadım. yapmayın, etmeyin.

4 cokguzel bir sayidir.:

osuruktanteyyare dedi ki...

katılıyorum
liseli dizileri ve filmleri bit !!

gia dedi ki...

e.e.ş.'ye örnek vermek istiyorum:
-eric clapton, wonderful tonight
-george harrison, something (in the way)
nasıl? olabilir mi?

Conrad Bundy dedi ki...

para diyorum sana taylır kardeş. orta halli bir yönetmen çektiği filmden 40-60 bin tl arası alır. hele böyle ayakta kal gibi bir filme mesaisi en fazla 2-3 ay sürer. eh 3 ayda 60 bin tl eğer filmografi sıkıntısı yoksa süper bir para.

ha ayrıca kadri'nin götürdüğü yere git'e gitmek lazım. kutsal damacana'dan sonra şafak sezer ne oynarsa izlerim arkadaş.

tyler dördın dedi ki...

iyi paraymış he. ekonomi geyiği yapasım geldi, zenginler çok zengin fakirler çok fakir, bu memleket nereye gidiyo arkadaş? :D